Let Sketch Started

PaperPassion
Een landelijk project om creativiteit door middel van tekenen, schetsen en andere Arts & Crafts te stimuleren

By Kris & Let Sketch Started

Tijdens de PaperPassion stellen we de boekjes van de deelnemers van Let Sketch Started 2017/2018 tentoon in de stand van By Kris. Kom gezellig langs om de boekjes te bewonderen. Blader er doorheen, vergaap je, voel, ervaar en wordt blij van alle mooie bijdragen. Alleen al de covers van de boekjes zijn al een tentoonstelling op zich, ruim 80 deelnemers stellen hun mooiste kunstwerken ter inzage. Initiatiefnemer Kris Bossenbroek is erbij om alle vragen te beantwoorden en om jullie enthousiast te maken voor deelname aan de tweede editie! Daar kun je ter plekke voor inschrijven. Ook kun je aanschuiven aan tafel om het een en ander aan materialen uitproberen. Zij zijn doorlopend aanwezig.

Zie voor alle verdere informatie: https://www.bykris.nl/c-3671080/let-sketch-started/

Let Sketch started

Maak je eigen Artjournal en deel het met anderen ter inspiratie. Gebruik de materialen die jij prettig vindt en waar je vertrouwd mee bent. 
Of probeer nieuwe technieken uit, mix & match alles door elkaar.

Lees verder...

We gaan beginnen! Doe je mee?

Deelnemers kopen een deelname via de website van By Kris. Op de stand van By Kris wordt dit jaar tijdens PaperPassion op 18, 19 en 20 oktober een prachtige tentoonstelling gepresenteerd van de inzendingen.
Wat een inspiratie zal dat zijn! 

Lees verder...

Hoe is het begonnen?

Kris Bossenbroek: ‘Sinds ik in 2011 meedeed aan het Sketchbook project in Amerika, droom ik al van een soort gelijk project in Nederland. Dat leek onmogelijk.

Totdat ik vorig jaar in contact kwam met Thea en Miranda en …….

Lees verder...