By Kris

Standnummer 040

Hoi! Ik ben Kris van By Kris. Wat in 2010 begon met het verkopen van mijn zelfontworpen kaarten is uitgegroeid tot een webwinkel vol mooie producten om je creatief uit te leven. Papier, verf, stickers, stempels…alles waar ik zelf ook blij van word. Ontwerpen en illustreren doe ik nog steeds graag en daarnaast geef ik regelmatig creatieve workshops op verschillende creatieve gebieden. Ook organiseer ik creatieve Do it yourself weekenden.

Round Robin
In 2011 zette ik het Round Robin-project in Nederland op. Je hebt als papierfan vast wel eens gehoord van deze rondreizende creatieve projecten.  Het idee: een boekje reist langs verschillende deelnemers die elk een aantal pagina’s vullen. Zo inspireer en leer je van elkaar.
Inmiddels hebben al vele honderden, zo niet duizenden enthousiaste deelnemers in ons land meegedaan aan een of meerdere Round Robin-rondes. Op de website www.roundrobin.nl vind je alle informatie. En natuurlijk ook wat mooie plaatjes om in de creatieve mood te komen. Boekjes, verf, pennen, stickers etc. zijn natuurlijk allemaal te koop bij By Kris.

Biblejournaling
Een ander onderdeel van By Kris is biblejournaling. Daarbij ga je aan de slag met de creatieve verwerking van een Bijbeltekst. Tekenen, schrijven, verven, plakken, alles mag. Een soort art journaling dus maar dan gericht op de Bijbel. Biblejournaling kun je doen in een speciale Schrijfbijbel,waar witruimte is opengehouden naast de tekst, of in een apart boekje zoals dat van Moleskine. Enthousiast geworden? By Kris heeft alle materialen om meteen aan de slag te gaan! Op de website www.biblejournaling.nl vind je tips en inspiratie. Speciaal voor tieners is er sinds kort een speciale biblejournaling wrapper met o.a. stickers, knipvel, folder met een overdenking en uitwerking en papercraft elements. Tijdens PaperPassion nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen en mee te doen met een aanschuif mini- workshop biblejournaling stickers maken.

Let sketch started
Tijdens de paperpassion beurs lanceren we het nieuwste creatieve concept: een Moleskine boekje waar je op je eigen manier een artjournal van maakt door middel van tekenen, schilderen, schetsen, mixed media, collage’s etc. Het is de bedoeling dat je het boekje voor een bepaalde datum naar ons opstuurt, wij verzamelen alles en stellen het op de volgende Paperpassion beurs ten toon. Van de leukste pagina;s maken we een boekje/ magazine wat dan te koop zal zijn. Na afloop krijg je het boekje weer thuis gestuurd. Op de PaperPassion beurs kan je met je boekje bij verschillende stands, tegen betaling, een mini workshop volgen. Op www.bykris.nl/letsketchstarted lees je binnenkort alles over het project. Doel: deelnemers stimuleren om creatief aan de slag te gaan en aan elkaar verbinden.

Ik wens je veel plezier op PaperPassion en zie je graag bij mijn stand of in mijn webwinkel!

Kris Bossenbroek
Creatief ondernemer