Splendith

Standnummer 018

Spledith inspireert jou met DIY projecten. Op de beurs verkoop ik en laat ik voornamelijk producten voor crepepapier bloemen en een aantal DIY materialen zien. (webshop gaat 18-10 online)


Kijk je ook vaak op Pinterest en zie je leuke DIY blogs? Dan herken je waarschijnlijk dat je altijd veel tijd kwijt bent met het zoeken naar de juiste materialen. Ik snapte eigenlijk niet waarom er in Nederland nog geen webshop was met materialen die je vaak nodig hebt bij DIY’s. Of dat je bij een leuke blog meteen de materialen en gereedschappen kon bestellen. Al een tijdje droomde ik erover om zulke DIY materialen in een webshop te verkopen.

Toen ik steeds geweldig papier zag op internet maar ik weer de leverancier niet kon vinden was is vastberaden: dit zou één van de eerste materialen van mijn webshop worden! Inmiddels heb ik deze toffe leverancier gevonden en mag ik dit product aan jou introduceren.

Eindelijk is het zover! Op 18 oktober gaat mijn webshop de lucht in, aan jou: bezoeker van PaperPassion om de producten van Splendith voor het eerst in real life te zien. Zie ik je daar?

Lieve groetjes,

Judith Joosten – van ’t Veer’

 

 

 

blogger-glossy-icon