Whispering Paper

Standnummer 030

Expositie en workshop papercutting.

Ik zag een plaatje van een papercut en het leek mij leuk dit zelf eens te proberen. Ik was direct verslaafd. Gelukkig kon ik al wel goed tekenen (o.a. ook door mijn opleiding aan de kunstacademie), dus kon ik mijn eigen ontwerp maken en uitsnijden.

Al het werk is van eigen ontwerp en handgesneden met een scalpel mes. Mijn papercuts kenmerken zich doordat ze  bijzonder gedetailleerd en fijn gemaakt zijn. De ontwerpen zijn vaak natuurgetrouw en evenwichtig.

Onder de naam Whispering Paper, maak ik handgesneden papierknipkunst. Van enkelen van deze originelen worden reproducties gemaakt in de vorm van prints, lasercuts in hout, keramiek en zeefdrukken. Tijdens Paperpassion zal ik enkele originelen meebrengen en een aantal producten van Whispering Paper.

Tijdens de workshops zal ik de basisbeginselen van het papiersnijden uitleggen en wat ‘tips and tricks’ om het snijden zo makkelijk mogelijk te maken. Er zullen templates zijn van verschillende niveaus, zodat je altijd naar huis gaat met een mooi werk om in te lijsten!


300x200 aan het werk kleiner