Blog Pinkpequeña

PaperPassion: de creatieve beurs voor paper lovers
13
okt

Blog Pinkpequeña – PaperPassion: de creatieve beurs voor paper lovers

pinkpequenaPaperPassion een creatieve beurs voor paper lovers wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd in Tilburg. Ik ben een groot fan van creatieve beurzen. Toen ik nog een klein meisje was ging ik al met mijn tante en mijn moeder naar deze evenementen toe. We maakte daar dan echt een leuk dagje uit van en kwamen altijd met meer spullen terug dan gepland. Nog steeds ga ik vaak met mijn moeder en tante naar dit soort beurzen. Het is super leuk om de producten in het echt te zien, ideeën op te doen, mee te doen met workshops en nieuwe technieken te leren kennen.

PaperPassion 

PaperPassion is een creatieve beurs speciaal voor mensen die graag creatief bezig zijn met papier. Een beurs voor paper lovers dus, echt super leuk! Zoals je misschien wel weet ben ik gek op het maken van kaarten en het maken van smashbook pagina’s maar op deze beurs is nog veel meer met papier te zien.

   >>Lees verder

Mijn naam is Tiffany en ondanks mijn beperkte energieniveau probeer ik het leukste van het leven te maken. Je vind hier dan ook veel lichtpuntjes en tips voor een leuker en positiver leven. Wil je meer weten? Lees dan meer over mij of over pinkpequeña.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren