Gastblog Monsieur Mango #1

Vrijkaartjes PaperPassion
24
okt

Gastblog Monsieur Mango #1- Vrijkaartjes PaperPassion

monsieur-mangoKun jij niet genoeg krijgen van papier en vind jij jezelf een echte paper lover? Houd je van fröbelen en wil je graag meer inspiratie op doen? Kom dan naar PaperPassion in Tilburg!

PaperPassion

PaperPassion is dé beurs voor papierliefhebbers: een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier in al zijn vormen. Er zijn workshops, demonstraties, je kunt lekker aan de gang, aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie of inspiratie en natuurlijk lekker shoppen. Genoeg papier goodies gegarandeerd. ?

PaperPassion staat gelijk aan DIY. Het is dus niet alleen voor jonge of voor oude mensen. Iedereen is welkom! Wil je mandala’s kleuren of alvast beginnen met de kerstkaarten? Leren hoe je je agenda of dagboek kunt customizen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

PaperPassion duurt drie dagen en vindt plaats op 27, 28 en 29 oktober 2016 van 10:00u tot 17:00u in de Koepelhal in Tilburg. Kom je ook? Een greep uit het programma: Mix Media | Stempels | Handlettering | Project Life | Kerstlabels maken | Photobooth

Aan de bloggerstafel

Op zaterdag 29 oktober 2016 mag ik aanwezig zijn bij PaperPassion. Wow dat vind ik echt super tof! Ik zal er rondlopen, foto’s maken en deelnemen aan een aantal workshops. Uiteraard ga ik hier een artikel over schrijven, een sfeerimpressie van PaperPassion 2016. Kun je niet komen maar ben je wel benieuwd? Dan hoop ik dat ik je toch een beetje kan laten meegenieten via de foto’s. Ik mag zelfs plaatsnemen aan de bloggerstafel, naast grote en bekende bloggers die daar zelfs workshops of leuke acties hebben. Ik vond dat voor mijzelf nog een stapje te ver. Ik ben een allround creatieveling en heb in tegenstelling tot de anderen niet echt een specialisme. Maar ik kan natuurlijk wel vertellen over mijn passies, mijn blog en dingen waar ik blij van word! Vind je het leuk om mij eens in het echt te ontmoeten? Kom dan op zaterdag 29 oktober 2016 langs.

Win een last-minute vrijkaartje!

Wil jij ook graag naar PaperPassion? Ik mag twee vrijkaartjes weggeven, hoe leuk is dat?! Je kunt dus last-minute een vrijkaartje winnen, want zoals je ziet vindt de beurs deze week al plaats. Wat moet je doen om kans te maken? Nou heel simpel:

  • Laat onder mijn blog een reactie achter waarom je graag naar PaperPassion wil gaan
  • Geef ook aan op welke dag (donderdag de 27e, vrijdag de 28e of zaterdag de 29e) je wil gaan
  • Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen

Let op: Ik maak op dinsdag 25 oktober 2016 de winnaars bekend, zodat jullie de vrijkaartjes op tijd ontvangen.

Is PaperPassion ook iets voor jou? Zie ik je daar?

Groetjes Inge

 

13923460_286634135061704_3511255490129802424_o

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren