Gastblog Naomi #1

Dól op papier!
25
okt

Gastblog Naomi #1- Dól op papier!

naamloos1Hoi iedereen!

Wat leuk dat ik ook een stukje mag schrijven voor de site van PaperPassion. Mijn naam is Naomi en ik ben dól op papier. Papier om op te handletteren, papier met kleurplaten voor volwassenen erop (en dan het liefst mandala’s), papier om mijn fotoboeken op te vrolijken, papier om kaarten mee te maken… Als je in mijn kamer PAPIER zou roepen, komt de helft van de kamer op je af! Hahaha!

Reviews kleurboeken

Het laatste jaar werk ik regelmatig samen met uitgeverijen van kleurboeken voor volwassenen om deze van een review te voorzien. Deze reviews deel ik dan op mijn blog en de kleurplaten deel ik via mijn instagram. Ik probeer altijd een duidelijke, eerlijke review te schrijven waar mensen echt iets aan hebben.

Bloggers/vloggers tafel

De laatste tijd ben ik echter wat minder bezig met het kleuren en iets meer met het handletteren, want dat probeer ik goed onder de knie te krijgen. Ik zal sowieso de vrijdag aanwezig zijn bij PaperPassion en naast dat ik zelf heel nieuwsgierig ben wat ik zal tegenkomen zal ik ook plaatsnemen aan de blogger/vlogger tafel.

Ben je een beginnende kleurder en heb je geen idee welk boek bij je past? Ik help je graag op weg! Ook voor vragen over kleurpotloden of stiften kun je bij mij terecht. Vind je het leuk om gedachtes uit te wisselen over plakboeken, kaarten maken of handlettering? Dat mag natuurlijk ook! Spreek me gerust aan, ik vind het erg leuk om jullie ideeën en verhalen te horen! Hopelijk tot vrijdag…

Groetjes Naomi

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren