Gastblog Nouk-san #1

Mijn passie voor papier
10
okt

Gastblog Nouk- san #1 – Mijn passie voor papier

paperpassionHi! Mijn naam is Anouk (24) en ik ben al jaren een papierliefhebber. Mijn passie voor papier begon toen ik klein was en is eigenlijk nooit gestopt. Hoewel ik al naar vele evenementen ben geweest waar papier wel onderdeel is van het aanbod, heb ik er nog niet één ontdekt die helemaal op dit onderwerp is gericht. Ik heb daarom enorm veel zin in PaperPassion, waar ik op zaterdag 29 oktober aanwezig zal zijn!

Passie voor papier

Hoe ik een passie voor papier heb ontwikkeld? Het begon toen ik nog een klein meisje was. Alle kaarten die ik voor mijn verjaardag, maar ook degenen die we met kerstmis kregen als gezin, bewaarde ik. De meeste kaarten heb ik zelfs nog steeds! Dit waren echter alleen geschreven kaarten. Op vakantie ben ik de eerste kaarten gaan kopen die ik mooi vond. Dit was het begin van mijn kaartencollectie, die intussen flink is uitgebreid. Veel kaarten die ik heb verzameld, heb ik nog steeds, maar natuurlijk verstuur ik ze ook graag!

Toen ik naar de middelbare school ging, maakte ik ineens kennis met andere papierwaren dan enkel de schriften van school en de notitieblokjes van Diddle (die iedereen destijds spaarde). Ik merkte dat ik het erg leuk vond om nieuwe stationery uit te zoeken, hoewel ik dit begrip toen nog niet kende. Intussen is ook deze liefde gegroeid! Ik moet even stoppen bij papierwinkels of afdelingen in winkels als ik in de stad ben en ik snuffel gerust een uur in een leuke stationery webwinkel.

Bloggermaak-jouw-eigen-cactus-kunstwerk-bij-hobbyhandig

Nadat ik jaren persoonlijk heb geblogd, ontstond het idee om over papier (en creativiteit) te gaan bloggen. Eerst tussendoor en een paar jaar geleden werd dit mijn blogonderwerp volledig. Ik deel mijn passie voor papier (en creativiteit) namelijk graag met de wereld! Er staan intussen al heel wat blogs online, met onder andere reviews van stationery en DIY’s met papier.

Hoewel mijn passie aanleiding was voor het veranderen van blogonderwerp, heeft het bloggen me ook kennis laten maken met nóg meer papier. Ik ga nu naar evenementen, heb andere papierliefhebbers (en creatievelingen) ontmoet en word op de hoogte gehouden van het nieuws. Na al die jaren is mijn inspiratie nog steeds niet op!

Ik hoop mensen te blijven inspireren en informeren, onder andere straks op PaperPassion. Zie ik jou  ook op zaterdag 29 oktober?

Wil je reageren op deze blog kijk dan even op de facebook pagina van paperpassion.

 

printable-im-not-messy-im-creatively-organized

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren