PAPERPASSION verwennement 2021

NIEUW! Op 2 en 3 juli 2021 is het PAPERPASSION Verwennement. Een VIP dag volledig verzorgd, private shopping en inclusief minimaal twee workshops van 1½ uur. Workshops in- én materialen voor scrappen, mixed media, stempelen, handletteren, doodlen, art journaling, planners en andere technieken met papier vormen de basis. Dit all inclusive arrangement is kleinschalig, veilig en gezellig! En dat op een prachtige locatie: Ons Koningsoord een voormalig klooster in Berkel Enschot.

>Meer PAPERPASSION verwennement

BEN JIJ VOOR 100% PAPERLOVER?


Dan ben jij vast fan van één van deze onderwerpen: Handlettering- Kalligrafie-Journaling- Stamping- Origami-Project Life® -Memory keeping-Fotocollage- Mixed Media-Stationery- Papercutting-(Pocket)scrapbooking- Kleuren- Tekenen- Schilderen- Madala- Papierscheppen- Decoupage-Papiermaché- Knipkunst- Filligraan- Snailmail- Cards Postcrossing– Doodling- Zentangle® en nog veel meer… Krijg jij er ook geen genoeg van…

>Kijk hier voor meer onderwerpen

PAPERPASSION de beurs

PAPERPASSION de beurs is het leukste evenement rond papier. Helaas kunnen we door Corona nog niet van start. Het voordeel is, dat creativiteit weer opbloeit. Een positieve opsteker voor de creatieve branche, nu de evementen nog open! Wat missen we het toch samen te komen en helemaal los te gaan met je hobby. Wat hot is, dat wil je zien en ermee aan de slag gaan in een workshop. Nieuwe producten uitproberen of je favoriete designer weer in levende live ontmoeten. Je kunt gelukkig deelnemen in de zomer aan het PaperPassion verwennement. 

>Naar PAPERPASSION verwennement

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Sponsors & Partners