#Vriendinnenvrijdag

17
jul


Jolande / JustJolande

Hoe leuk is het als je, wat je leert, gelijk thuis in praktijk kunt brengen met de juiste producten? Dat is wat ik wil betekenen voor jullie.

Stel je even voor met naam en bedrijfsnaam.

Hallo ik ben Jolande van Oosterhout en ik heb een klein bedrijfje, JustJolande. Je kun mij vinden op justjolande.nl

Hoe ben je in het vak gerold?

De afgelopen jaren heb ik veel workshops en demonstraties gegeven voor diverse winkels en bladen waaronder de Craftorij. Doordat deze sloot heb ik het stokje van Lia overgenomen.

Wat is je specialisme?

Ik geef workshopshops bij mij thuis (max 8 personen) en bij mensen thuis (max 10 personen). Mijn specialiteit is toch wel stempelen in combinatie met werken met primary elements pigmentpoeders.

Je hebt een fysieke winkel.
Waarom moeten mensen afreizen naar je winkel?

Ja ik heb een klein fysiek winkeltje maar ook een webwinkel dus mensen hoeven niet af te reizen naar mijn winkel.

Je heb al meerdere malen meegedaan aan PaperPassion.
Waarom heb je gekozen voor PaperPassion?

Dit is de tweede keer dat ik meedoe aan de PaperPassion. Het is me vorig jaar goed bevallen, idd een ander publiek dan op andere beurzen. Ik vond het een heel gezellige sfeer..

Hoe heb je PaperPassion ervaren? 

Allemaal papierfanaten die hun liefde voor papier delen met elkaar.

Wat wil je de bezoeker deze editie graag laten zien?

Dat je geen cursus knippen of vouwen hoeft te doen en geen dure materialen en gereedschap nodig hebt. Pak een schaar en probeer het zelf eens. Met wat handigheidjes en tips maak je vrij snel van een stukje papier de mooiste bloemen en planten of vouw je opbergschaaltjes en vogeltjes. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met papier! Ik wil laten zien dat je zelf heel eenvoudig versieringen kunt maken en dat Nederland barst van getalenteerde papierkunstenaars.

Kan de bezoeker ook een demo volgen?

Ja, we gaan heerlijk demonstreren met de primary elements en ook met andere producten. We staan klaar om iedereen te ontvangen met een leuk cadeautje.

Ben je ook creatief bezig tijdens je vakantie?

Ja zeker, dit komt ook wel omdat ik mijn hobby/werk combineer met vakantie. Ik ga meestal naar Amerika en ga dan specifiek naar de Unity Stamp Company. Hier neem ik dan een aantal filmpjes op en mijn stempels worden er gemaakt. Waarom bij Unity…omdat het de Rols Royce onder de stempels zijn..

Heb je iets leuks voor onze bezoekers? Zoals gratis download, tip of tutorial?

Ja zeker, als je lid wordt van de besloten facebook pagina JustJolande&friends, zie je als eerste de aanbiedingen en je vind er veel tutorial’s en filmpjes en natuurlijk plenty voorbeelden. https://www.facebook.com/groups/1760979600882039/?ref=bookmarks

Wie bewonder jij in het vak?

Ik ben helemaal weg van het werk van Hermine Koster maar ook Dina Wakley och eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. Vaak ben ik ook blij verrast door iets wat een van mijn klanten maakt en op de JustJolande pagina zet.