Let Sketch Started

PaperPassion
Een landelijk project om creativiteit door middel van tekenen, schetsen en andere Arts & Crafts te stimuleren

By Kris & Let Sketch Started

Tijdens de PaperPassion stellen we de boekjes van de deelnemers van Let Sketch2.0  tentoon in de stand van By Kris en Ikmetliefde. Wat een enthousiasme en wat een plezier hebben wij beleefd om naar de bezoekers te kijken die op hun gemak aan tafel door de boekjes van de eerste editie bladerden en genoten van al het moois. Er werd massaal ingeschreven voor de tweede editie! We hebben weer hele mooie exemplaren binnengekregen dus het wordt weer een feestje om te bladeren! Kom gezellig langs om de LLS 2.0 boekjes te bewonderen. Blader er doorheen, vergaap je, voel, ervaar en wordt blij van alle mooie bijdragen. Alleen al de covers van de boekjes zijn al een tentoonstelling op zich, ruim 80 deelnemers stellen hun mooiste kunstwerken ter inzage. Initiatiefnemer Kris Bossenbroek is erbij om alle vragen te beantwoorden. Uiteraard kun je je ook inschrijven voor Let Sketch Started 3! Op 18 oktober om 10.00 uur wordt het figuurlijke lintje doorgeknipt en kun je je opgeven voor een nieuwe ronde Let Sketch Started.  Kris heeft het stokje overgedragen aan Ilse van Ik met liefde. Ze is enorm enthousiast en is al druk doende met een kit, journal en een heuse LLS- community (incl. bijbehorende button)… zijn jullie al nieuwsgierig? 

Zie voor alle verdere informatie: https://www.bykris.nl/c-3671080/let-sketch-started/

Let Sketch started

Maak je eigen Artjournal en deel het met anderen ter inspiratie. Gebruik de materialen die jij prettig vindt en waar je vertrouwd mee bent. 
Of probeer nieuwe technieken uit, mix & match alles door elkaar.

Lees verder...

We gaan beginnen! Doe je mee?

Deelnemers kopen een deelname via de website van By Kris. Op de stand van By Kris wordt dit jaar tijdens PaperPassion op 18, 19 en 20 oktober een prachtige tentoonstelling gepresenteerd van de inzendingen.
Wat een inspiratie zal dat zijn! 

Lees verder...

Hoe is het begonnen?

Kris Bossenbroek: ‘Sinds ik in 2011 meedeed aan het Sketchbook project in Amerika, droom ik al van een soort gelijk project in Nederland. Dat leek onmogelijk.

Totdat ik vorig jaar in contact kwam met Thea en Miranda en …….

Lees verder...