Bloem Organizer

Standnummer 058

 

www.bloem-organizer.nl

Bloem Organizer is in 2018 opgericht en ontstaan vanuit passie voor papier en memory keeping. Maar ook om te willen structureren en een echt alles in 1 vulling te willen hebben.

Een echt compleet, unieke en fraai vormgegeven A5 vulling voor je organizer/planner. Geen losse agenda, notitieboekjes, bullet journal, planners en lijstjes meer. Alles compleet in een. In de Bloem Organizer vind je alles praktisch bij elkaar op papier. Zij is super handig en de vulling is waanzinnig mooi. Er zijn 6 verschillende (maar wel in stijl bijpassende) Washi Tape te verkrijgen en daarnaast ook een bladwijzer en bijbehorende tabbladen. De vulling is als complete set en ook als losse sets te bestellen.
De organizer vulling is geschikt voor A5 planners (van bijvoorbeeld Success, Filofax, Kapla, etc)

Merken en producten die wij meebrengen naar de beurs:

Merk: Bloem Organizer
Producten: complete sets a5 planner vulling (bestaande uit diverse inserts, tabbladen, bladwijzer, datum stickervellen en washi tape. Diverse losse sets (alle inserts los verkrijgbaar, zoals to do lijsten, adressen, notes, careernotes, monthly planner, bullet journal). Diverse producten: Washi Tape, tabbladen, bladwijzer, perforator, datum stickervellen