Calime Create

Standnummer 032

Calime Create is ontstaan in 2015, na een lange zoektocht naar simpele stickers die bij de BulletJournal-stijl paste. Als visueel-ingestelde chaoot zocht ik naar een manier om in één oogopslag te kunnen zien, wat ik in mijn agenda of to do lijst had staan. Door stickers op een functionele manier te gebruiken, gaf dat mijn hoofd rust en onthield ik beter wat er in mijn agenda stond. Maar aangezien ik geen stickers kon vinden die bij mijn stijl van plannen paste, ben ik ze zelf gaan ontwerpen. Tel daarbij op een oude printer die alleen zwart wit kan printen; en je hebt onze iconische Doodle Stickers die je zelf in kunt kleuren, en daardoor dus ook bij elke kleur of stijl in jouw planner passen.

 

Na veel verzoeken ben ik in 2016 begonnen met de verkoop van mijn stickers via Etsy. Inmiddels verkoop ik daar meer dan 200 producten. Naast stickers ontwerp ik ook Printable Inserts, zodat je zelf je Planner Inserts kunt printen, zoveel als je nodig hebt.

Op Paper Passion kun je bij onze stand uiteraard onze Doodle Stickers kopen. Deze kun je onder andere gebruiken in je agenda, journal of bijvoorbeeld in creatieve projecten. Daarnaast zullen wij een aantal Die Cuts meenemen in verschillende thema’s, waaronder de feestdagen. Ben je opzoek naar stickers of Die Cuts voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst, kom dan zeker even langs! We zullen ook Doodle Vellum meenemen, in verschillende planner maten en op A4 zodat je deze zelf op maat kunt maken of kunt gebruiken in een creatief project. En voor de Harry Potter fans onder ons, hebben wij ook nog een aantal producten die alleen op de beurs te verkrijgen zullen zijn (o.a. Die Cuts, Charms en Boekenleggers).

Wist jij dat je bij onze stand een persoonlijke doodle kunt halen? Tegen een kleine vergoeding doodle ik speciaal voor jou, rechtstreeks in je planner, of op een losse sticker zodat je deze daarna zelf kunt plakken waar je wilt. Zo kun je deze bijvoorbeeld ook gebruiken in een journal of wellicht bij een van de leuke workshops, die worden gegeven tijdens de beurs!

Calime Create staat altijd open voor persoonlijke bestellingen, dus schroom niet om op de beurs een praatje te komen maken als je op zoek bent naar iets specifieks. Stickers, Inserts en Die Cuts zijn een aantal voorbeelden van producten, die ik op maat en gepersonaliseerd kan maken.