Carmen Morris Stampin’ up

256x256-foto-carmen-zelfMijn naam is Carmen Morris en ik ben sinds oktober 2012 Onafhankelijk Demonstratrice voor Stampin’ Up!. Stampin’ Up! is een Amerikaans bedrijf dat diverse materialen voor je papierhobby verkoopt. Het assortiment bestaat voor een groot deel uit stempels, maar bijpassende accessoires, zoals papier, embellishments, zijn ook verkrijgbaar. Daarnaast hebben we een lijn met exclusieve ponsen en stansen, die heel goed gecombineerd kunnen worden met onze stempels. Wat het merk zo bijzonder maakt is dat alle producten op elkaar zijn afgestemd.

Kennismaken met onze producten kan op deze beurs. Ben je al een gevorderde stempelaar, dan ben je ook van harte welkom, onze projectjes zijn voor iedereen!

Ik heb van mijn hobby mijn parttime job kunnen maken doordat ik mijn eigen tijd kan indelen. Ik vind de producten te gek en besteed daarom ook veel tijd aan knutselen. Ik vind het heel leuk om mijn creaties te delen en mensen te leren onze producten te gebruiken en met elkaar te combineren. De productlijnen zijn zo ontwikkeld dat de producten heel goed aansluiten met andere merken en daar maak ik dan ook dankbaar gebruik van. Ik organiseer (techniek)workshops in Den Haag en omstreken en wordt ook regelmatig uitgenodigd voor party’s bij dames thuis.

Stampin’ Up! is een Direct Sales bedrijf. Dat wil zeggen dat je onze producten niet in winkels verkrijgbaar zijn. Deze zijn echter wel te bestellen via mij als Onafhankelijk Demonstratrice.Plaats je een bestelling op de beurs dan zorg ik ervoor dat je bestelling netjes bij je thuis wordt bezorgd. Na de beurs kunnen bestellingen telefonisch of via mail gedaan worden. Bestel je voorafgaand aan de beurs dan neem ik je spulletjes mee naar de beurs. Dit kan handig zijn als je buiten Nederland woont

Stampin’ Up! bestaat al 27 jaar. Het is opgericht door 2 zussen die thuiswerken en creativiteit met elkaar wilde combineren. Zij hadden nooit durven dromen dat hun bedrijf 27 jaar later zou uitgroeien tot een internationaal bedrijf. Zij hebben de basis gelegd voor de mogelijkheden die wij vandaag de dag hebben. Als Onafhankelijk Demonstratrice kun je creatief bezig zijn en tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om met workshops en party’s je activiteiten zo uit te breiden dat je je eigen hobby kunt bekostigen of je gezin kunt ondersteunen.


 

 

 

 

blogger-glossy-icon

Bewaren

Bewaren