Charlene van der Vorst

Standnummer Bovenzaal 1
Tags

Ik ben Charlene van der Vorst en ik run mijn creatieve business onder mijn eigen naam. Lekker herkenbaar dus

Ik heb een grote passie voor het vastleggen van mijn herinneringen in een journal.  Hiervoor gebruik ik verschillende systemen, zoals Planners, Art Journals en Travelers Notebooks.

Tijdens het werken in mijn journals heb ik ook een grote liefde voor het gebruik van aquarelverf ontwikkeld. Ik gebruik het voor het inkleuren van mijn illustraties en zelf ontworpen stempels, maar óók voor de achtergronden in mijn journals. Die achtergronden maak ik met allerlei technieken en daarom omschrijf ik mijn stijl het liefst als: Creative Journaling.

Mijn creativiteit deel ik onder andere via mijn social media kanalen. Dit jaar heb ik op Instagram en Facebook de #52weeksofjournaling challenge opgezet. Een manier om via 52 wekelijkse thema’s een journal bij te houden. Sommigen doen 52 weken lang trouw mee en anderen gebruiken de lijst als ze een keer geen inspiratie hebben. Allemaal even leuk en waardevol om te zien! Als je nieuwsgierig bent geworden, raad ik je zeker aan de hashtag #52weeksofjournaling op te zoeken.

Naast mijn online bezigheden, vind ik het leuk om live workshops te geven. Dit mag ik inmiddels bij verschillende winkels en beurzen, verspreid door heel Nederland, doen.

Verder ben ik lid van het Design Team van Elizabeth Craft Designs voor de Planner Essentials lijn. Elizabeth Craft Designs heeft mij ook de kans gegeven, als designer aan de slag te gaan. Inmiddels zijn mijn eerste stempelsets te koop en zijn er hele gave dingen onderweg.

Vorig jaar mocht ik voor het eerst workshops geven op PaperPassion en heb toen heel veel enthousiaste creatieve mensen mogen ontmoeten. Het was echt een feestje!
Super leuk vind ik het, dat ik dit jaar opnieuw aanwezig mag zijn en daarbij ook nog onderdeel mag uitmaken van het nieuwe Paper-Food-Passion concept: Een workshoparrangement, bestaande uit een mini masterclass van maar liefst twee uur, met daarbij een lekker hapje en drankje. Hiervoor heb ik drie verschillende mini masterclasses ontwikkeld, waarvoor je jezelf via de website van www.paperpassion.nl kunt opgeven. Ik kijk er nu al naar uit om jou in die mooie ruimtes op de bovenverdieping tegen te komen!

 

Liefs,
Charlene