Charlene van der Vorst

Standnummer Tafel 5b

Wie ben ik?
Mijn naam is Charlene van der Vorst en onder mijn eigen naam run ik mijn (kleine) creatieve business.
Sinds ik in aanraking ben gekomen met Travelers Notebooks ben ik helemaal verkocht aan dit systeem en aan journaling in de bijbehorende inserts.
Voor de kenners onder ons is bovenstaande goed te volgen, maar ik kan me ook voorstellen dat je geen idee hebt waar ik het eigenlijk over heb. Laat me je even meenemen in mijn wereld……..

 

Een Travelers Notebook is een (vaak leren) omslag waar je boekjes/schriftjes of hoe je ze ook wilt noemen kunt bewaren. De Engelse term voor deze boekjes/schriftjes is inserts.
Travelers Notebooks zijn er in allerlei soorten en maten en dat geldt ook voor de inserts.

Wat ik dan precies onder journaling versta?
Voor mij is journaling het vastleggen van mijn herinneringen en gedachten. Een dagboek eigenlijk en in dat dagboek gebruik ik heel veel verschillende technieken. Het gebruik van die verschillende technieken brengt ons bij de volgende term, namelijke mixed-media.
Onder mixed-media wordt het gebruiken van verschillende media (verf, inkt, potlood, papier, stof) in 1 project bedoeld. In mijn journaling pas ik dat graag toe. Favoriet zijn bij mij: aquarel, acryl, inkt, potlood, papier/collage en zeker niet te vergeten foto’s!

Benieuwd geworden naar wat ik maak of hoe ik werk? Kijk dan zeker op mijn social media kanalen!

Workshops geven
Als ik ergen enthousiast over ben dan deel ik dat heel graag met anderen. Super leuk vond ik het dan ook om in een design team aan de slag te gaan en voor een tijdschrijft artikelen over journaling samen te mogen stellen.
Op workshop gebied ben ik eerst gestart met het geven van online workshops. Dat sloot mooi aan bij mijn activiteiten op YouTube. Later ben ik ook veel real-life workshops gaan geven, waarbij ik inmiddels al heel veel leuke en lieve deelnemers heb mogen ontmoeten. De real-life workshops zijn telkens weer een feestje.

Tijdens PaperPassion zal ik dagelijks een workshop journaling geven. Hiervoor dien je jezelf vooraf op te geven om zeker te zijn van een plaats. Tijdens deze workshops van 1,5 uur gaan we een volledige lay-out maken.
Wanneer ik geen workshop aan het geven ben, zal ik met regelmaat demo’s/maketakes geven.

Ik hoop je tijdens PaperPassion (weer) te mogen ontmoeten!

Liefs,
Charlene