De Hobbyboerderij

Standnummer 073

De Hobbyboerderij is op 1 januari 2001 gestart als gevolg van een uit de hand gelopen hobby. In het begin hebben wij ons voornamelijk toegelegd op het maken van luxe wenskaarten. Door allerlei technieken te combineren en daarbij luxe papiersoorten te gebruiken ontstaan de prachtige kunststukjes. Vanaf het begin geven wij cursussen en workshops. De laatste jaren hebben wij ons ook gericht op het maken van scrappanelen, stempel- en kleurtechnieken en het maken van kadoverpakkingen.

Vanaf 2010 hebben wij een winkel aan huis in het buitengebied tussen Dongen en Kaatsheuvel in het kerkdorpje Dongen-Vaart. In juni van dat zelfde jaar zijn wij ook gestart met onze webshop waarop inmiddels ruim 17.250 verschillende artikelen te vinden zijn. www.dehobbyboerderij.nl

Daarnaast zijn wij te vinden op diverse grote hobbybeurzen in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Op deze beurs willen wij u de mogelijkheden laten zien om luxe kadoverpakkingen te maken met diverse soorten papier. Wij gebruiken hiervoor scrappapier van o.a. Maja Design, Pion Design en diverse andere merken. De kadoverpakkingen kunnen worden gedecoreerd met lint, papieren bloemetjes, stansvormen, knoopjes en embellishments. De basisvorm van de kadodoosjes worden gemaakt met stansmallen en plastic sjablonen.