Groenvelddesign

Standnummer 050

Groenvelddesign geeft creatieve workshops die in het teken staan van het gebruik van allerlei media  (vooral gerecyclede tijdschriften) en materialen in diverse schilder- en schrijftechnieken. Met als doel creatief EN ontspannen bezig te zijn. Ik geef als inspiratie een mini workshop mixed media (max 2 uur) en laat voorbeelden van creaties en materialen zien.


 

 

Wat achtergrond informatie:

Na mijn studie binnenhuis architectuur en interieurstyling kwam ik tot de conclusie dat ik vooral de creatieve kant (tekenen, moodboards maken, stylen) van deze opleidingen het meest interessant vond. Na het volgen van diverse workshops en het zelf maken van vele creaties wilde ik dit ook graag met anderen gaan delen. De workshops worden jaarlijks uitgebreid aan de hand van mijn eigen creatieve bezigheden.

De workshops zijn vooral bedoeld om te ontspannen. Door het werken met je handen, bladeren in tijdschriften, tekenen van leuke teksten op papier of porselein kom je echt even tot jezelf en verwen je jezelf daarnaast ook nog met een mooi kunstwerk. Ik zorg ervoor, met hier en daar wat hulp en inspiratie, dat iedereen het beste uit zichzelf haalt en iets moois creëert, zelfs diegene die denkt niet creatief te zijn!

Groenvelddesign geeft creatieve workshops in haar woonatelier in Diemen of op locatie. Er worden workshops gegeven in: Mixed Media (met diverse media en/of eigen foto’s en vele losse materialen), Handlettering, Porselein Pimpen en Smartphone fotografie.


307x256 foto mixed media workshops