Happy Patries

Standnummer Tafel 2 Zaterdag

Happy Patries

“I love to stick sticking stickers!”

Plannen in de Happy Planner is mijn passie. In 2017 ben ik met dit planner systeem aan de slag gegaan en nog steeds gebruik ik het met veel plezier. Het is een leuke bezigheid maar ook functioneel voor de dagelijkse gang van zaken. Je saaie afspraken en lijstjes zien er met een paar stickers opeens veel leuker uit.

Het allermooiste aan het Happy Planner systeem zijn de verwijderbare pagina’s. Geen gedoe meer met schrijven en last hebben van de midden spiraal in een agenda. Je hoeft niets los te klikken maar je haalt de pagina in een beweging uit de planner.

Naast de planner zijn de stickers het meest verslavend aan het systeem. Ik heb veel stickerboeken verzameld, ondertussen ben ik de tel al kwijt eigenlijk, zoveel zijn het er. Ieder boek heeft een uniek thema dat bij je wensen past. Mijn favoriete boeken zijn seasonal boeken, ik hou van spreads die passen bij het seizoen.

Tijdens mijn workshops op zaterdag 6 augustus wil ik je graag laten kennismaken met het Happy Planner systeem en hoe deze functioneel en decoratief te gebruiken zijn.