Het inkt atelier

Het inkt atelier is de winkel/werkplaats van Judith Rosema;
tekenaar | graficus | cultuuraanbieder | vreugde-momenten deler.

Het is een creatieve plek waar zowel jong als oud een heleboel vreugde- en succesmomenten beleven. Een plek waar je volop mag experimenteren met allerlei soorten inkt op allerlei materialen.
Zo kun je zelf je shirt of tas bedrukken met zelfgemaakte stempels of je eigen papier scheppen wat je nóg mooier maakt door er bloemblaadjes in te verwerken. Je kunt er houtdrukken maken in allerlei varianten; Puzzeldrukken, Chinese Woodblock Printing, Reductietechnieken. Stuk voor stuk prachtige technieken met elk hun eigen uitstraling.
Het Inkt Atelier heeft de ambachtelijke techniek van het etsen in een modern jasje gestoken; etsen afgedrukt op hout. De afdrukken zitten tussen schilderijen en tekeningen in. Het Inkt Atelier heeft deze techniek zelf ontwikkeld.
Het Inkt Atelier heeft een liefde voor hout en maakt veel afdrukken op diverse soorten hout, van Afrikaans frakkéhout tot het Hollandse populierenhout.

Het Inkt Atelier is gehuisvest in de gerenoveerde Gruyterfabriek in Den Bosch. Een plek waar het bruist van de creatieve bedrijfjes. De fabriek alleen al is het bezoeken waard. Er is een groot parkeerterrein waar je gratis je auto kan parkeren. Je kunt op Het Inkt Atelier terecht voor Creatieve (Kinder)feestjes – Groepsuitjes – workshops en cursussen.

We bieden deze dagen 2 workshops aan; Papier scheppen & Portretstempel snijden. Niets is leuker dan het zelf te doen! Je mag dus helemaal los gaan voor jezelf of voor een ander! De eerste earlybirds die online een kaartje bestellen, krijgen van PaperPassion naast korting ook een goed gevulde goodiebag!

Creatieve (Kinder)feestjes – Groepsuitjes – workshops en cursussen.

                    

 


blogger-glossy-icon website eigen werk