Ideaco – MT Masking tapes

Standnummer 028
Tags

MT Masking Tape, “the original” is aanwezig bij PaperPassion. Kom kijken, zien en proberen bij stand (standnummer volgt nog). Al meer dan 10 jaar is MT Masking Tape een begrip op het gebied van Japanse washi tape. Als pionier begon Kamoi Factory in 2008 in Japan met het produceren van vrolijk en fantasierijk geprint washi tape onder de naam MT Masking Tape. Elk jaar wordt de collectie uitgebreid met nieuwe dessins en samenwerkingen met zorgvuldig uitgekozen designers als ook nieuwe producten. Door de vele toepassingen van de tapes is er ook een hele CASA lijn ontwikkeld, tape om het interieur vrolijk en stijlvol mee te decoreren.

Maak jouw papier wereld mooier met de nieuwe MT Wrap verpakkingspapier met vernuftige lijmrandjes. In een handomdraai verpak je je cadeautjes op originele wijze tot fantastische papier creaties! (foto’s van MT Wrap, foto 10 en 11)

Met de nieuwe herfst/winter collectie tapes van MT haal je de warme sfeervolle herfst tinten in huis. Zachte dierenprints en dromerige eenhoorns, prachtige prints van de beroemde Franse textiel ontwerpers Olivades en de Engelse textiel ontwerper Morris & Co en nog veel meer moois!