IKmetliefde

Standnummer Boven zaal 2

Ik ben Ilse Kleijer, vrouw van een fantastisch man, die de meest aanmoedigende man en vader is van mijn drie krachtige en creatieve boys. Mijn bedrijfsnaam waaronder ik oa. mijn kunst post is IKmetliefde. De I en de K zijn mijn initialen en het betekent dat ik dit gemaakt heb met liefde.

Ik heb een grote liefde voor alles wat blauw is en wat met watercolor te maken heeft. In alles zit mijn creativiteit verweven, op vakantie, aan de keukentafel met de kids, op de zolder (die omgetoverd is tot atelier), of met vriendinnen aan tafel, heerlijk om met elkaar deze passie te delen.

Twee jaar geleden heb je mij misschien wel gezien in de stand van ByKris. Ik gaf destijds mini workshops: gezicht inkleuren met watercolor. …En daar begon mijn liefde voor de Paperpassion. Wat een heerlijke knusse en creatieve beurs is dit.

Ik geniet ervan, dat creativiteit die in mensen gelegd is eruit komt en wordt gedeeld op de sociale media. O.a. Roben-Marie Smith (met inspirerende podcasts), Laly Mille (haar abstracte kunst, compositie en balans, love it!), Studio Artisjok (gevestigd in Rotterdam, met handgemaakte watercolors en prachtige kunstwerken), Tiffany Goff Smith (prachtige abstracte kunst en losse gezichten) en Loulei & Lorra (losse watercolor boeketjes).

Verder ben ik brand ambassador voor AB studio en HobbyVision. Bij die laatste geef ik regelmatig workshops op de bovenverdieping van hun prachtige hobbywinkel.

Té leuk is, dat je je bij een bezoek aan PaperPassion, een dag lang kunt onderdompelen in verschillende creatieve technieken. Even de rest vergeten, je laten inspireren en zelf meedoen. Aan een van de vele workshops op de beursvloer of aan de mini masterclasses, onder de noemer Paper-Food-Passion! Keuze uit maar liefst negen verschillende workshops, mét daarbij een hapje en een drankje. Een heerlijk concept voor maar €25,- per minimasterclass. Bestel je ticket, er zijn 12 plaatsen per workshop per dag.

Ik geef er drie per dag en zie er naar uit om je te ontmoeten aan mijn tafel, je te mogen inspireren en aan te moedigen. ♥️