Marjoleins Creations

Standnummer 038

Ik ben Marjolein Stoové van het bedrijf Marjoleins Creations.

Van jongsaf aan speel ik al met papier. Ik knipte, plakte, verfte en tekende erop los en dat is nooit gestopt! Nu heb ik er mijn droombaan van gemaakt! Workshops geven is mijn passie. Ik vind het heerlijk om het aan jou te leren. Handlettering, brushlettering…je maakt er de prachtigste dingen mee! Kaarten, candlebags, labels, krijtborden, je kunt het zo gek niet verzinnen.

Regelmatig kun je mijn werk zien in tijdschriften: Creative Letters, Hobby handig. En in oktober komt er een bijbel uit met handletteringen van mijn hand.

Ook is een van mijn passies biblejournaling en ben ik onderdeel van het workshopteam van Biblejournaling Nederland.

Naast het geven van workshops en het werken in opdracht run ik ook een webshop met mijn favoriete producten op handlettering- en biblejournalinggebied. Zo leuk om op zoek te gaan naar mooie pareltjes!

Prachtige waterverf van Gansai Tambi, bijvoorbeeld de gouden Starry Colors. Of de superfijne gelpennen van Uniball Signo, de gave gezichtstempel van Jane Davenport, en de boeken van Marieke Blokland. Zomaar een kleine selectie. Neem maar eens een kijkje: www.marjoleinscreations.nl/shop

Tijdens de Paper Passion Beurs zal ik me richten op letters. Letters zijn zo leuk! Je kunt er zoveel kanten mee op! Heerlijk om er creatief mee bezig te zijn en om er producten mee te personaliseren! Kom een workshop volgen en beleef mee wat er zo gaaf is aan letters!


blogger-glossy-icon