Minke’s Knutsel-tijd

Minke Brattinga
Standnummer 048
Tags

Minke’s Knutsel-tijd… is een creatief workshop atelier voor jong en oud! Mijn passie voor knutselen komt in heel veel van mijn activiteiten tot uiting en deel ik graag met anderen! Ik heb een heel actief knutsel-verleden, wat je uitgebreid op mijn website Minke’s Knutsel-tijd… kunt lezen.

Mijn deelname aan de PaperPassion heeft alles met knutselen te maken! Voor mij is knutselen niet meer dan een creatieve hobby, iets wat je graag doet! Of je nu knutselt met papier, met inkt, met stempels, met verf, met letters of met foto’s, we kunnen ons allemaal een hobbyist noemen! Toch?

Wat is er nou zo bijzonder aan knutselen, of hoe je het ook noemt. Mij geeft het in ieder geval mijn leven inhoud! Een soort van eerste levensbehoefte! Ik zou er niet meer zonder kunnen. Een dag niet geknutseld is een dag niet geleefd!

Het afgelopen jaar is knutselen voor mij een hele goeie bezigheidstherapie geweest. Ik had het nodig om het verlies van een dierbare te kunnen verwerken. Als ik aan het knutselen ben, vergeet ik even de wereld om mij heen en kan ik al mijn emoties kwijt in hetgeen ik het liefste doe. Na een uurtje knutselen voel ik me weer opgeladen en kan ik de wereld weer aan.

Op 22 oktober 2016 is mijn zusje Anna Gretha Visser op 47 jarige leeftijd, na een ziekbed van 3 maanden, overleden aan baarmoederhalskanker. Zij was een bijzondere vrouw ! Ze had een mooi levensdoel, die haar helaas is ontnomen. In de laatste maand van haar leven heeft ze daarom een heel mooi gedicht geschreven met een boodschap die wij dan maar aan de wereld moesten doorgeven!

Zij kon haar creativiteit kwijt in het schrijven van gedichten. Haar gedicht “Knuffels” is digitaal geschreven in een lettertype wat gemaakt is van haar eigen handschrift. Dit lettertype heb ik in mijn computer opgeslagen en gebruik ik nu voor mijn digitale ontwerpen die ik maak van haar Knuffels! Een wens van haar die ik met liefde vervul!

Met mijn deelnamen aan de Paper Passion op 19, 20 en 21 oktober heb ik dan ook een doel!

“Minke’s Knutsel-actie tegen Kanker!”

Ik ben een eigen hobbymaterialenlijn aan het ontwikkelen onder de naam AnnaGretha design. In deze producten worden teksten verwerkt met het lettertype van mijn overleden zusje. Deze producten zijn nog in ontwikkeling en zullen dus pas op de Paper Passion, precies een jaar na haar overlijden, worden gepresenteerd! Met regelmaat zal ik een blogpost op mijn website schrijven over de ontwikkeling van mijn producten!

Wat kunnen jullie van Minke’s Knutsel-tijd… op de Paper Passion verwachten?
Ik geef op Paper Passion een presentatie van mijn producten die vanaf 22 oktober ook in Minke’s knutsel-winkel online zijn te bestellen!

Ook kan er een leuke make & take worden gemaakt voor het goeie doel!

Mijn eigen hobbymaterialenlijn bestaat uit:
-digitale stempels
-die cuts
-cutting files
-masks-stencils
-stempels

Van de opbrengst van “Minke’s Knutsel-actie tegen Kanker” en de verkoop van mijn AnnaGretha design poducten doneer ik 10% aan KWF kankerbestrijding!!!

Tot ziens op de Paper Passion!!!

Een lieve knutsel-groet,

Minke Brattinga
www.knutsel-tijd.nl
minkes@knutsel-tijd.nl