LetterHeads – Share the Passion – Paperfuel

Standnummer 045

Karin Luttenberg is grafisch ontwerpster. Sinds 2006 heeft ze haar eigen studio, Studio Buskruit. Haar werk bestaat uit het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, folders, brochures, advertenties, websites, boeken en catalogi en het maken van illustraties. www.studiobuskruit.nl
Drie jaar geleden besloot ze om weer te gaan tekenen, elke dag met echt potlood en papier!! Karin “Ik word er echt gelukkig van en het geeft me veel energie en inspiratie voor mijn dagelijkse werk. Met mijn werk gaat het heel goed maar nu ik mijn passie voor tekenen opnieuw ontdekt heb wil ik dit plezier graag doorgeven door mijn producten”. Het werk wat ze verkoopt zijn kaarten, posters en andere papieren producten met handgetekende typografie en illustraties meestal in zwart en wit. Alles is dus handgetekend en later digitaal gemaakt. Met haar producten maakt ze de wereld een stukje mooier & leuker. Let’s rock this day!

Op vrijdag 18 oktober zal ze haar passie met jullie delen waarbij je aan kunt schuiven bij de inloop workshops die ’s morgens en ’s middags worden gegeven. Zie hier voor de workshops welke ze onder het label ‘Paperfuel’ uitbrengt.