Pippa Knus

Standnummer 055
Tags

Mijn naam is Sanne van Dijk. Ik ben illustrator, bedenker en eigenaresse van Pippa Knus. Een label waar ik al mijn liefde en passie in kan stoppen. Zo tof om van mijn grootste hobby mijn werk te mogen maken! Verder ben ik een koffie verslaafde, katten adorerende, vintage liefhebber met een passie voor illustreren.

Even iets korts over mijn achtergrond. Ik ben 22 jaar oud, heb een super leuke vriend en een atelier aan huis. Ik woon in een klein dorpje in de kop van Noord-Holland, waar ik mijn huis deel met mijn lieve vriend Jaap, onze katten Noa en Fleurtje en hondje Brody. 3 jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de studie In- en Outdoor Styling en daarna ben ik direct volop voor mijn bedrijf gegaan.

Pippa Knus begon toen ik nog op school zat. Door het laten zien van mijn passie kreeg ik steeds meer de vraag of ik iets in opdracht wilde maken. Ik zat er helemaal in en vond het geweldig om te doen, dus op de dag van mijn diploma uitreiking heb ik mijn KVK nummer aangevraagd. Wat een toffe dag was dat! Dubbel feest!

Zo gezegd een jaar later zat ik echter persoonlijk niet lekker in mijn vel. Wat voelde als een klap in mijn gezicht en vallen in een diepe put, zorgde ervoor dat ik Pippa Knus voor onbepaalde tijd moest stopzetten.

Nu bijna ruim jaar later heb ik weer nieuwe energie gevonden om aan de slag te gaan met Pippa Knus. Super trots en blij als ik me nu voel, ga ik nieuwe opdrachten, projecten en ontmoetingen met toffe mensen tegemoet!

De reden dat ik dit met jou wil delen is omdat het nou eenmaal niet allemaal rozengeur en maneschijn kan zijn. Er gebeuren nou eenmaal dingen in het leven die ervoor zorgen dat je weer even op je plaats wordt gezet. Hier leer je van en zorgt ervoor dat je kan groeien en jezelf kan blijven ontwikkelen.

Wil je meer over me weten, heb je vragen of wil je gewoon even kletsen? Lijkt me leuk! Stuur me even een berichtje en wie weet zie ik je in een leuk koffie tentje met een lekker stukje taart.

Een mailtje mag natuurlijk ook!

 

 

 


blogger-glossy-icon website eigen werk