Scraptacular design

Standnummer 016

Welkom bij Scraptacular Design!

Wij ontwerpen (online) workshops… Niet zomaar workshops, maar Projecten in 3D! Dat doen we met Scrapbook, Stamping, Mixed Media en Paper Art technieken. Aan de hand van een compleet pakket kun je direct aan de slag om heel veel nieuws te leren terwijl je vooral geniet van het maken van een Tiny of een Big Project. We leren je graag nieuwe technieken die je later weer in jouw eigen projecten kunt gebruiken.

 

Kom kennis met ons maken en schuif gezellig bij ons aan! We geven de gehele beurs gratis verschillende Mini Workshops met technieken uit onze projecten. Ook demonstreren we allerlei technieken. Je kunt al onze 3D modellen van onze workshops bewonderen en we hebben alle tijd om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk hebben we onze workshop pakketten bij ons en leggen we je graag uit hoe alles werkt.

Onze Projecten zijn zowel voor beginners als gevorderden en voor iedereen die graag eens kennis maakt met Scraptacular Design. Speciaal voor de Paper Passion Beurs geven we op zaterdag een 2 uur durende Master Class in een aparte ruimte.

Wil je meer lezen over de workshops of ons workshop programma op de stand? Kijk dan op onze website.

We ontmoeten je graag op 19, 20 of 21 oktober!

                               

 

blogger-glossy-icon