Snail Mail

Standnummer 069
Tags

Snailmail.nl is een creatief platform voor snailmailers. Snailmail betekend letterlijk: slakken post, langzame post dus.  Tegenwoordig versturen we veel ‘snelle’ post met de email, whatsapp en gebruiken we veel social media. Maar echte ‘langzame’ post blijft toch het leukst. Een handgeschreven brief of kaart is veel persoonlijker en zo leuk om te vinden in je brievenbus of op de deurmat. Op onze site vind je alles over snailmail en naast leuke post ideetjes ook oproepjes van snailmailsters die op zoek zijn naar penvriendinnen.  Naast brieven en kaarten horen zelfgemaakte papierknutsels ook bij snailmail. Denk hierbij aan flipbooks of pocketletters. Er is zoveel te maken dat in een envelop past! Je vind bij ons ook regelmatig leuke DIY’s.

Op de beurs willen we jou graag laten kennismaken met het snailmailen. Daarvoor nemen we speciaal ontworpen ansichtkaarten mee die je mag beschrijven en versturen! We nemen een brievenbus mee waarin jij je post mag doen en aan het einde van de dag zorgen wij dat jou post op de ‘echte’ bus gaat!

En wil je zelf aan de slag? Dat mag ook! Want we bieden ook een DIY 3-vaks pocketletter maken aan. We zorgen voor de materialen zodat jij lekker creatief aan de slag kan. Ook deze mag je versturen en bij ons in de brievenbus doen. Weet je al naar wie jou post gaat? Neem dan alvast een adres mee!  We hopen jou te zien op de beurs!

Snailmail is voor jong en oud! En zeg nou zelf, echte post is toch zoveel leuker?