Stampin’ by Xandra

Van jongs af aan ben ik al met papier bezig. Van knippen en plakken, naar pergamano, naar theezakjes vouwen. Toen ik iets ouder was kwamen de 3Dkaarten en embossing. Uiteindelijk bleef ik hangen bij scrappen, stempelen en scrapkaartjes maken.

Tot mei 2013….toen kwam er iets nieuws op mijn pad! Na een hoop getwijfel werd ik toch eindelijk demonstratrice van Stampin’ Up!

Sindsdien geef ik de leukste creatieve workshops en cursussen bij mensen thuis en op locatie; mag ik werken met de mooiste materialen en is creëren een nóg groter feest.

Hoe fijn is het om iemand die zegt niet creatief te zijn, totaal enthousiast te krijgen over onze spullen? Simpel door het laten maken van een kaart of ander project.

Daarnaast mag ik samenwerken met een gezellig team van enthousiaste mensen, waarin de kernwoorden “inspire, create, share” centraal staan. We proberen elkaar steeds te inspireren, we komen regelmatig bij elkaar om samen creatief bezig te zijn en we delen heel veel met elkaar. Dit kunnen de projecten zijn die we gemaakt hebben, maar ook lief en leed!

Nog geen moment heb ik spijt gehad van de beslissing om demonstratrice te worden. Ik heb al heel veel nieuwe mensen mogen leren kennen en nieuwe vriendschappen zijn ontstaan.

Stampin’ by Xandra staat voor gezelligheid, leuke workshops, passie voor papier, no nonsens, klant=koning, online events, service en goed advies.

Voor alle materialen van Stampin’ Up! bent u bij Stampin’by Xandra aan het goede adres. Ik maak uw bestelling graag in orde. Natuurlijk bent u van harte welkom voor een workshop. Zowel beginners als gevorderden vinden een passende workshop bij mij. Liever een workshop bij u thuis? Dat kan ook! Samen plannen we de perfecte workshop, geheel naar uw wensen.

Ik geloof in goed advies, eerlijkheid en service. Ik vind in stempelen en het geven van workshops mijn passie, en deel die graag met anderen!

Stampin’ Up! bestaat al 27 jaar. Sinds oktober 2012 is Stampin’ Up! ook in Nederland actief. Het bedrijf is gespecialiseerd in stempels, inkt en papier, en alles wat daar verder bij komt kijken. De coördinatie in designs en kleuren maakt Stampin’ Up! uniek. Alles past tot in de puntjes bij elkaar zodat zoekwerk naar de juiste kleur of vorm niet langer nodig is. Twee jaar geleden is  Stampin’ Up! de samenwerking met Becky Higgins, van Project Life aangegaan. Hierdoor voorzien wij nu ook in de mogelijkheid om Project Life fotoalbums te maken, met de exclusieve materialen van “Project Life by Stampin’ Up!” In een handomdraai maak je zo de mooiste herinneringen voor later!


blogger-glossy-icon