Stamp My Dream

Stamp My Dream

Hallo, mijn naam is Maaike de Ridder-Sack. Sinds de eerste dag dat Stampin’ Up! producten in Nederland verkrijgbaar waren, op 8 oktober 2012, ben ik demonstratrice.

Stampin’ Up! heeft geweldige producten: stempelsets, met bijbehorende stansen en/of ponsen, geweldig mooi kaartkarton en in dezelfde kleuren inkt, designpapier, lint, embellishment en ook gereedschap, zoals de Stampin’ Cut & Emboss machine, ook in mini uitvoering, Paper Trimmer (snijapparaat), embossingfolders, een superscherpe schaar (Paper Snips Scissors), vouwbeen, Scorebord en meer.

De producten worden verkocht vanuit onze jaarcatalogus (geldig van 3-5-22 t/m 1-5-2023) én de juli-dec catalogus. De producten worden rechtstreeks vanuit ons magazijn in Frankfurt naar je toe verstuurd en heb je met enkele dagen in huis.

Tijdens de PaperPassion SummerSpecial geldt de Sale-a-Bration bij Stampin’ Up! Bij een bestelling van respectievelijk €60,- en €120,- mag je een GRATIS product uitkiezen uit de Sale-a-Bration folder (zie hiervoor mijn blog stampmydream.blogspot.com). Ook is er een mooie INSTAP aanbieding! Kies voor €175,- aan producten uit de huidige catalogi én betaal slechts €129,- én krijg daarnaast ook nog eens de Making Plans Collection GRATIS! Deze bestaat uit een Leather Look Planner, drie notitieblokjes én een stempelset! Vraag ernaar bij mijn kraam!

Wij verkopen alléén producten vanuit onze catalogi, maar tijdens de PaperPassion SummerSpecial zal ik ook zogenaamde “Retired” producten meenemen. Dit zijn nieuwe en door mij gebruikte stempelsets, met en zonder stansen en ponsen, die niet meer in de catalogus staan en die daarom voor een héél zacht prijsje weg mogen. Zeker de moeite waard om even te komen kijken! Wil je echter niet achter het net vissen, dan kan je deze sets ook alvast reserveren via mijn website stampmydream.nl en bij het afrekenen voor de optie “op te halen tijdens PaperPassion” kiezen.

Ik organiseer regelmatig workshops in Moordrecht (dorpje in de buurt van Gouda), maar ook op verzoek op locatie bij jou in de buurt. Daarnaast heb ik een team met enthousiaste demonstratrices, waarvoor ik tweemaal per jaar een teamdag organiseer, de laatste keer was op 21 mei 2022, waarbij er maar liefst 20 teamleden aanwezig waren én ook 8 demonstratrices uit andere teams!

Onze (verkorte) leus is “Create, Inspire & Share”. En dat is dus precies wat ik graag doe!