Studio Lianne Louise

Standnummer 019

Plants you can´t kill, met een grafisch stijltje. De perfecte sfeerbrenger voor thuis of op kantoor.  Kom de papieren planten ter plekke kopen of doe mee aan een workshop waarbij je de planten naar je eigen hand zet!

Lianne Louise is een beeldend kunstenaar en illustrator. Met een illustratieve grafische stijl brengt ze allerlei materialen samen door verschillende technieken met elkaar te combineren. Naast het ontwerpen voor haar eigen studio werkt ze ook graag samen met andere designers, kunstenaars en organisaties. Collagetechnieken, schilderingen en op zichzelf staande kunstwerken staan op haar naam geschreven. Voor PaperPassion haalt ze een van haar grote liefhebbers naar boven, papieren planten!

Als net afgestudeerde is Lianne Louise iemand die van aanpakken houdt. Een eigen handschrift is te zien in haar producten. Zo kan je naast papieren planten ook persoonlijke kunstwerken aanschaffen. Neem eens een kijkje op haar website en instagram account en blijf op de hoogte van een upcomming artist!

 

afb-paperpassion