Studio Light

Standnummer Tafel 3ab
Tags

Studio Light
Studio light is een fabrikant in de hobby industrie en ontwerpt diverse craft artikelen. Met ons eigen designteam zorgen we ervoor dat we elke maand een serie nieuwe producten uitgeven. Door middel van verschillende thema’s en collecties van externe designers bieden we afwisselende stijlen aan. Onze producten worden voornamelijk gebruikt voor scrapbooking, journaling en kaarten maken.

Ontstaan
40 jaar geleden, in 1979, heeft Ruud Wüstefeld Studio Light opgezet. Het begon als een kleine drukkerij op de zolder van zijn ouders. De zaken gingen goed en hij breidde uit naar een pand in Hilversum. Na 15 jaar drukken begon hij met het produceren van rubberen stempels. Vanaf dat moment is Studio Light verder gegaan met uitsluitend hobbymaterialen en ontstond Studio Light zoals we het nu kennen. Ondertussen is Studio Light al 25 jaar gevestigd in Barneveld waar we ons nog altijd op onze plek voelen.

Workshop
Dit jaar zal de demo georganiseerd door Studio Light gedaan worden door Corrine Reijngoudt en Joyce Jansen. Zij gaan de ‘Jenine’s Mindful Art Collection’ demonstreren. Hiervoor heeft Jenine zelf een project bedacht. Met een veelvoud aan materialen zullen ze een omslag van de journal/planner van de collectie gaan decoreren. Hierbij komen verschillende mixed-mediatechnieken aan bod.

  Corrine Reijngoudt

  Joyce Jansen

Mindful Art Collectie
Jenine Siemerink is één van onze externe designers. Jenine’s Mindful Art collectie is haar eerste lijn binnen Studio Light. Zoals je misschien wel raad, is het een rustige stijl met als thema Mindfulness. De collectie bestaat uit veel verschillende producten zoals stansblokken, masks, een stickerblok, een journal en nog veel meer. Zeker waard om eens nader te komen bekijken!

     

 

 

blogger-glossy-icon