Yassart

Standnummer Tafel 2 Vrijdag

Yassart

Yassmin Illustrator en Content Creator:
‘Creatief zijn is iets wat altijd in mij heeft gezeten. Ik kan me nog goed herinneren dat ik als kleine krullenbol niks anders deed dan tekenen, schilderen en knutselen. En zelfs op de middelbare school waren vakken zoals handvaardigheid, tekenen en kunstgeschiedenis favoriet.

Helaas ben ik op een gegeven moment mijn creatieve kant uit het oog verloren. Nadat ik, door omstandigheden, eens grondig naar me zelf moest gaan kijken naar mijn kern, met de vraag:
Wat maakt mij nou gelukkig? Kwam daar natuurlijk mijn creativiteit weer om het hoekje kijken, want stiekem was ze mij nooit uit het oog verloren.

Wat begon als een hobby en verzorging van mijn mentale gezondheid, sloeg over naar een droom vol passie en die droom ben ik nu stap voor stap aan het verwezenlijken.

Ik ontmoet jullie graag in de workshop op de PaperPassion SummerSpecial, waar ik mijn creativiteit en passie graag met je deel. Kijk voor aanvullende informatie over de workshop die ik geef op de activiteitenpagina. Ik ben alleen op vrijdag 5 augustus aanwezig.