Yippie Yippie

Mijn naam is Bo Kanninga en ik doe de opleiding creatief vakman aan het HMC in Amsterdam. Ik woon momenteel in Zaandam met mijn ouders, twee katten en mijn lieve mopshondje Yip.
Mijn bedrijf heet daarom ook Yippie Yippie, vernoemd naar mijn hondje Yip. Yippie staat voor vrolijkheid en brengt veel leuke herinneringen in mij naar boven.

Tijdens mijn opleiding heb ik een grote passie gekregen voor het maken van notebooks. Mijn aandacht ligt nu op het maken van notebooks met een bijpassende tas.

Traveler notebook: een traveler notebook is een leren kaft, waar je papieren notitieboekjes (inserts) in kunt bewaren. In deze notitieboekjes kun je een eigen creatief dagboek bijhouden.
De leren kaft is gemaakt van onbehandeld tuigleer. Met verschillende techinieken bewerk ik het tuigleer. De technieken kunnen bestaan uit verven, stempelen en tooling. Ook de inserts maak ik zelf.
Over de notebooks: het maken van notebooks vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik maak notebooks en zet deze online op Etsy. Dit zijn notebooks die ik zelf bedacht en gemaakt heb, maar je kunt natuurlijk ook een notebook zelf bij Yippie Yippie samenstellen. Ik maak namelijk ook notebooks op bestelling. Ook ben ik bezig met het maken van notebooks met een bijpassende tas. Ik besteed veel tijd en aandacht aan details en afwerking.

Tegenwoordig sta ik ook op beurzen, waarbij ik het directe contact met mijn klanten heel erg leuk vind. Ik ontmoet je dus graag op PaperPassion

                    


 

etsy-icon