#Vriendinnenvrijdag

“Ik ben een lange cursus mixed media gaan volgen. Er ging een wereld voor me open, wat gaaf vond ik dat zeg!” 

Stel je even voor:
Mijn naam is Reanne van Haren. Ik ben een Alkmaarse die alweer enige tijd geleden voor de liefde naar Helmond is verhuisd. Inmiddels ben ik 15 jaar samen met Diederik, waarvan 11 jaar getrouwd, en hebben we samen twee geweldige kinderen; Mila van 10 jaar en Quinn is bijna 8 jaar.

Wat voor werk doe je?
Op mijn werk heb ik net mijn eerste jubileum gehad, wat gaat de tijd toch snel! Sinds 12,5 jaar werk ik  met veel plezier als Management Assistent bij Holland Casino, de laatste jaren in de vestiging Venlo.

Wat is je specialisme?
(Pocket page) Scrapbooking en mixed media

Hoe is je hobby begonnen?
Als kind was ik heel creatief, ik heb zelfs de LDS gedaan omdat ze daar reclametekenen en etaleren gaven – daar heb ik dan ook mijn diploma’s voor. Het leven dendert door en in dat drukke proces was ik nooit meer creatief bezig. Tot ik twee jaar terug tegen een burn-out aan zat. Ik volgde (succesvol) een HSP coachingstraject en daar hoorde ook loslaten van perfectionisme bij. Lastig, maar ook leuk want dat deden we middels allerlei creatieve processen! Dat triggerde iets. Na de coaching ben ik een lange cursus mixed media gaan volgen. Er ging een wereld voor me open, wat gaaf vond ik dat zeg!

Wat vind je het mooiste aan papier?
Vorig jaar mei was ik klaar met de cursus en sindsdien ben ik volop bezig met alles wat ik leuk vind; scrappen, snailmail, art journalling… nou ja, alles waar ik mijn mixed media kennis in kan gebruiken en dat is heerlijk veel. Papier is geduldig en supergoed te manipuleren, geweldig.

     

Wie bewonder jij in het vak?
Ik volg Ilse Kleijer op Social Media, evenals artiesten als Susanne Rose, Maremi SmallArt, Shawn Petite en Nika in Wonderland. In de nabije toekomst zal ik zelf ook starten met een blog en uiteindelijk ook een YouTube kanaal, voor nu blijf ik nog even oefenen.
Je kunt me wel vinden op Instagram: reanna_art_girl. Ik zou het leuk vinden als je me volgt, neem vooral een kijkje. Wat een heerlijke hobby hebben we toch!

Heb je PaperPassion al eens bezocht? Zo ja, wanneer?
Als nieuweling in de hobbywereld heb ik vorig jaar voor het eerst de PaperPassion bezocht met 3 (knutsel)vriendinnen. We maakten er echt een dagje uit van, waren als een van de eersten binnen en werden er aan het eind vakkundig uitgeveegd. Wat een leuke dag hebben we gehad! Plaats bij de make en takes was er steeds niet, maar we hebben overal goed onze ogen de kost gegeven en vooral veel geshopt. Met een van de vriendinnen heb ik die dag een workshop bij Charlene van der Vorst gevolgd, we hebben een insert boekje gemaakt en genoten.

Hoe heb je PaperPassion ervaren?
Ik vind ik het vooral een gezellige beurs, veel te koop, en veel verschillende papier hobby’s bij elkaar. Ook fijn dat er veel workshops en make en takes zijn. Tijd te kort op zo’n dagje beurs! Dit jaar gaan we weer naar de PaperPassion! Extra leuk dit keer is dat ik mee heb gedaan aan Let Sketch Started, mijn boekje ligt derhalve ter inzage in de stand van byKris (met nog circa 150 boekjes, dus het zal even zoeken zijn ;-). Volgend jaar doe ik absoluut weer mee! LSS3 wordt komend jaar begeleid door Ilse Kleijer, iemand wiens werk ik bewonder.