Aquarellen met Bettuelle

Bettuelle

Aquarellen met Bettuelle

Bettuelle

Aquarellen met Bettuelle

Tijdens deze workshop gaan we een mini aquarel in een kader maken. Dit kader is een gestempelde patrijspoort – het aquarel is een uitzicht uit een bootje. In dit aquarel maken we gebruik van veel verschillende technieken. Dat maakt deze workshop leuk. Omdat het een aquarel in een klein kader is, heb je de mogelijkheid een heel aquarel “af te bouwen”. En misschien zelfs tijd voor een tweede of een derde aquarel!
Bettuelle sluit in haar uitleg aan bij jou als cursist.

Kinderen zijn óók zeker welkom


Dag: alle dagen


Standnummer: 017a


Tijd:  10.45 uur, 13.00 uur en 16.00 uur


Tijdsduur: 3 kwartier


Docent: Bettuelle Westrik


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Inschrijven is wel verstandig


Kosten: € 12,50


Wat krijg je voor het inschrijfgeld: Er wordt gewerkt met de prachtige, intense kleuren van de paletjes watercolor van Jane Davenport op een stevig vel aquarelpapier. De kwasten van Talens zijn natuurlijk van goede kwaliteit. Je krijgt uiteraard je eigen werk mee naar huis en wat extra lege patrijspoortjes om verder mee te oefenen thuis. (En nog een beetje extra, dat is nog een verrassing). Er is tijd om even los te komen (heerlijk aquarel-kliederen!) en er is tijd om intensief te oefenen.
Bettuelle heeft met 4 personen rond de tafel voldoende tijd en ruimte om jullie allemaal van passend advies te voorzien. Men krijgt tips over aquarellen uit de tas met vaardigheden van Bettuelle. De bedoeling is dat dit tips zijn waarmee je thuis verder kunt ontwikkelen- de workshop helpt je (weer verder) op weg in het aquarellen.
Aquarellen is opladen – de kans is groot dat je geïnspireerd en enthousiast verder gaat!


Moet je zelf nog iets meenemen: Je hoeft niets mee te nemen!


Is er basiskennis nodig: Er is geen basiskennis nodig, het leuke is dat – indien je wél basiskennis bezit- deze workshop aansluiting vindt bij jouw niveau.


Maximaal aantal deelnemers: 4


Inschrijven kan via onderstaande button:

Schrijf je in