Back to Nature Tag

IkJournal.nl

Back to Nature Tag

IkJournal.nl

Workshop Back to Nature Tag

We gaan een leuke kleurrijke tag maken met de allernieuwste producten van Art by Marlene – haar Back to Nature Collectie! Een bijtje, een kevertje of motje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. We gaan werken met de paper tags van Art by Marlene en haar geweldige acryl verf van de nieuwe lijn Intens. De workshop zal ongeveer een half uur duren en je gaat naar huis met een complete tag. Uiteraard zijn de producten ook meteen aan te schaffen om mee naar huis te nemen en daar nog veel meer leuke uitwerkingen mee te maken.

We gaan heerlijk aan de slag samen en je krijgt alle hulp die nodig is. Is er een kruk vrij, schuif heerlijk aan. Houdt er rekening mee dat je soms misschien even moet wachten, we kunnen niet toveren.


Dag: alle dagen


Standnummer: 061a


Tijd:  gehele dag doorlopend


Tijdsduur: half uur


Docent: Maaike van Geffen – Danielle Noorman


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Nee, aanschuiven als er plaats is


Kosten: € 7,50


Wat krijg je voor het inschrijfgeld: Je gaat naar huis met een complete tag en een tube naar keuze van de acryl verf van Art by Marlene. Je mag gebruik maken van alle verfjes, stencils, stempels en andere materialen die we nodig hebben en op tafel staan.


Moet je zelf nog iets meenemen: Heel veel goede zin.


Is er basiskennis nodig: Kunnen knippen is handig, maar als om een reden dat niet kan, kunnen wij je daar altijd bij helpen.


Maximaal aantal deelnemers: 8


Website: www.ikjournal.nl
Facebook: @ikjournalmetartbymarlene
Instagram: @ik.journal