Boekselen – Loes Vork

Boekselen – Loes Vork

Boekselen met je hart


Boekselen is het woord dat Loes zelf bedacht als verzamelterm voor allerlei creatieve technieken, die je los kunt laten op en met de pagina’s van een boek dat je niet meer wilt lezen. ‘Ik geniet het meest van het combineren van woorden tot nieuwe zinnen of poëtische combinaties. Maar je kunt nog véél meer met uitgelezen boeken. Het ene idee leidt tot het andere, en het einde van die creatieve reis is wat mij betreft nog lang niet in zicht’ aldus Loes Vork.


Dag: Elke dag


Tijd: Doorlopend, aanvang steeds om kwart over


Tijdsduur:  circa 30-60 minuten


Docent: Loes Vork


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: Nee, maar als je zeker wilt zijn van een plaats dan raden we je aan dit wel te doen.


Kosten: € 10,00 of gratis bij aanschaf van mijn boek ‘Uitgelezen’


Wat krijg je voor het inschrijfgeld : Je maakt ter plekke een hartboeksel en je ontvangt als extra cadeautje een exclusief boeksel-werkboekje voor thuis cadeau. Als je tijdens de beurs het boek ‘Uitgelezen’ aanschaf krijg je het workshop bedrag terug. De aanschafprijs van het boek is € 32,50.

Het boeksel-werkboekje dat ik cadeau geef, bevat inhoud die niet in het grote boek staat.


Moet je zelf nog iets meenemen: Alle materialen worden verzorgd. Eventueel kan je zelf een uitgelezen boek meenemen, waarin je creatief wilt werken of je journal.


Is er basiskennis nodig: Geschikt voor alle niveaus


Standnummer: 020a


Inschrijven: Vermeld in je mail de dag waarop je de workshop wil volgen en het tijdstip waarop je wilt starten (ieder uur tussen 10.15 en 16.15). We hebben ook je telefoonnummer nodig voor het verzenden van een tikkie voor de betaling.

Schrijf je in