Fotoboekcreatie (2)

'Mixed Media Paper Passion Memory' workshop

Fotoboekcreatie (2)

'Mixed Media Paper Passion Memory' workshop
facebook-icon
info@fotoboekcreatie.nl

Een dag op de Paper Passion. Hip & Happening. Dat moet vastgelegd worden. En hoe kan je dat anders doen, dan dit vast te leggen in een prachtige lay-out. Een scrap-layout of een PL-pagina. Dat kan tijdens de ‘PaperPassion Memory‘ workshop. In deze workshop leer je wederom met mixed media het maken van je eigen achtergrond en PL kaartjes.


Dag: alle dagen


Tijd:  14.30 uur


Tijdsduur:  1,5 tot 2 uur


Docent: Femke Kokke


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: vooraf inschrijven wordt aangeraden. VOL=VOL. Dit kan via onderstaande knop of uiteraard op de beurs zelf. Pas na betaling is de inschrijving definitief. .


Kosten: € 20,– (dit is inclusief de Paper Passion kit)


Wat krijg je voor het inschrijfgeld: Je gaat twee mini pagina’s maken (6×8) waarvan 1 scraplayout en 1 PL-pagina. Deze maken we met de materialen in de Paper Passion kit, waarin ook speciaal voor de PP ontwikkeld materiaal zit. De box is los verkrijgbaar voor € 15,–, dus voor €5,- extra krijg je Femke’s uitleg en gezelligheid. Wie wil dat nu niet?


Moet je zelf nog iets meenemen: foto’s zijn in de workshop wel erg belangrijk. Je kunt zelf enkele foto’s meenemen, of een paar laten maken in de Photo Booth bij Hooftzaken. De Photo Booth vindt je in de stand naast Fotoboekcreatie.


Is er basiskennis nodig: deze workshop is voor beginners én gevorderden


Standnummer: 028


Inschrijven: ja, gebruik hiervoor onderstaande button.

Schrijf je in

 

200x267-fotoboekcreatie