Julia Woning Illustrations & Artwork

Demo Artjournals

Julia Woning Illustrations & Artwork

Demo Artjournals
mail@juliawoning.com

Demo artjournals met Derwent materialen en PanPastel

Standnummer: 040a

Julia Woning is op de 18e oktober aanwezig bij Doe@ding voor een Demonstratie in haar artjournals met de Derwent materialen en PanPastel. Je kunt bij haar terecht met al je vragen over kleurtechnieken en materialen en natuurlijk om je boek van Julia te laten signeren. Tevens is haar nieuwe lijn van Pronty Crafts by Julia Woning uit, hele leuke stencils en foamstempels.

De activiteit/demonstratie wordt gegeven door: Julia Woning en worden gedurende de hele dag gegeven met af en toe een korte pause.

Achtergondinformatie: Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar. Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames schilderijen, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. BBNC breng haar boeken uit : Dikke Dames kleurboeken , Dierenkleurboeken, kleur en teken technieken boeken en Panpastel workshop boek ( oktober 2018). Sinds augustus 2018 een Pronty Crafts by Julia Woning stencils & foamstempels lijn. Meer informatie over Julia’s werk is te vinden op http://www.juliawoning.com