Paper Den (1)

Inkttekening maken

Paper Den (1)

Inkttekening maken
facebook-icon

Inkttekening maken op basis van een foto.

Omschrijving: Foto’s kunnen het maken van een tekening van stuk makkelijker maken. Tijdens deze workshop van 1 uur leer je hoe je met inkt kan werken, zowel met een kwast als met een kroontjespen. Daarna ga je met behulp van een printje van een foto een eigen inkttekening maken. Wil je meer kleur in je tekening dan kun je met potlood, inkt of aquarel je tekening af maken. Je mag ook een eigen printje meenemen! Bijvoorbeeld een foto van je gezin of je huisdier. Deze moet niet groter zijn dan A5 en liefst een beeld met niet te veel detail. Er zijn 10 plekken per workshop beschikbaar.


Dag: alle dagen


Tijd: 11.00 – 12.00 uur


Tijdsduur: 1 uur


Docent: Karen te Brake-Baldock


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: is niet noodzakelijk maar als je zeker wilt zijn van deelname wel verstandig. Dit kan middels de button.


Kosten: € 15,–


Wat krijg je voor het inschrijfgeld: Je leert hoe je met Oost Indische inkt kunt tekenen (met kroontjespen) en schilderen en hoe je van een foto, doormiddel van overtrekken kunt ‘natekenen’. Je krijgt een workshop hand-out mee en een leuke goodie. Aan het einde van de workshop heb je een eigen gemaakte tekening af.


Moet je zelf nog iets meenemen: Nee, alle materialen zijn aanwezig. Maar wellicht wil je een eigen foto gebruiken om er een tekening van te maken. Neem een printje van je foto op ongeveer A5 formaat. Het beeld moet duidelijk zijn en liefst niet te gedetailleerd


Is er basiskennis nodig: Nee, iedereen kan meedoen


Standnummer: 020a


Inschrijven: niet noodzakelijk maar wel verstandig om zeker te zijn van een plaats (gebruik hiervoor onderstaande button).

Schrijf je in