#Vriendinnenvrijdag

11
sep


Femke / Femke Kokke

Scrapbooking, een hobby waarin ik graag anderen inspireer, doceer en tevens overtuig dat creatief bezig zijn, een mens vooral heel goed doet. Ook als je niet zo lekker zit, dan kan het creatief bezig zijn erg veel rust bieden!

 

Stel je even voor met naam en bedrijfsnaam.

Mijn naam is Femke Kokke en zo heet ook mijn bedrijf. Lekker makkelijk en herkenbaar 🙂

Hoe ben je in het vak gerold?

Ik ben al jaren en jaren fanatiek Scrapbooker en toen ik me een aantal jaren geleden niet zo lekker voelde was het Scrapbooken iets dat me weer energie gaf. Toen bedacht ik me dat ik er iets professioneels mee wilde gaan doen en dat avontuur ben ik aangegaan.

Wat is je specialisme?

Scrapbooking, maar inmiddels vooral Mixed Media, maar wel in combinatie met foto’s.

Je hebt een webwinkel.
Wat is het unieke aan je webwinkel?

Ik heb nog geen webwinkel, maar er wordt wel gewerkt aan mijn website waar straks in ieder geval heel veel leuke online workshops te vinden zijn. En wie weet komen er ook wel wat leuke bijpassende producten bij online.

Je heb al meerdere malen meegedaan aan PaperPassion.
Waarom heb je gekozen voor PaperPassion.

Ik ben al voor de 3e keer op een rij te vinden op de PaperPassion en als je het mij vraagt is het absoluut het meest succesvolle en hipste evenement van Nederland, op het gebied van papieren hobby’s dan.

Hoe heb je PaperPassion ervaren? Wat wil je de bezoeker deze editie graag laten zien?

Het is een kleinschalige beurs waarop heel veel te doen is en dat maakt deze beurs juist zo leuk. Naast heerlijk nieuwe producten schoppen is er genoeg tijd om ook lekker zelf aan de slag te gaan

Wat wil je de bezoeker deze editie graag laten zien?

Mensen meenemen in de wereld van het vastleggen van je meest dierbare herinneringen. Op mijn visitekaartje staat: “Make each memory a masterpiece” en dat is zoals ik het zie. Prachtige foto’s niet op je telefoon of computer maar verwerkt in een prachtig foto-album waarin je heerlijk je creativiteit kwijt kunt! Ik ga 3 verschillende workshops geven: Mixed Media Scrapbooking, iets meer richting het Art Journalen en iets meer richting de echte kunst, dus dat wordt super! Al zeg ik het zelf. En daarnaast kun je bij me aan tafel komen zitten voor wat demonstraties en uitleg.

Ben je ook creatief bezig tijdens je vakantie?

Jazeker, het liefst doe ik elke dag wel iets, dus ik neem als ik op vakantie ga wel iets mee. Waarschijnlijk dit jaar mijn Happy Planner, een soort agenda waarin vakjes zitten en waar ik met kleine foto’s een dagboekje bij houdt. Deze neem ik trouwens ook mee naar de PaperPassion voor mensen die het leuk vinden!

Heb je in je privésfeer iemand met wie je je passie voor creativiteit deelt?

Had ik vroeger wat meer, is een beetje weggeëbt door de drukte, maar inmiddels is dat ook weer een beetje aan het komen. En als het goed is gaat ze ook met me mee als steun en toeverlaat naar de PaperPassion

Wat onderneem of bezoek je samen met die persoon?

We hebben nu 1x een heerlijke dag samen gescrapt, en het idee is dat we dat vaker gaan doen.

Waarom zou de bezoeker speciaal naar jouw stand moeten gaan op PaperPassion?

Omdat je dan even in mijn album kunt bladeren en zien hoe al dat leuks er in het echt in ziet en natuurlijk om even een praatje met me te maken, altijd gezellig.

Kan de bezoeker ook een make&take / workshop / demo volgen?

Ja dat kan zeker, daarover heb ik net al het een en ander verteld en zodra ik wat meer heb uitegwerkt ga ik dat uiteraard ook delen op social media, dus houdt mijn instagram en facebook in de gaten doen. En natuurlijk die van de PaperPassion.

Heb je een speciale beursaanbieding?

Daar werk ik wel aan, maar kan er nu nog niet genoeg over zeggen. Komt ook nog!

Heb je iets leuks voor onze bezoekers? Zoals gratis download, tip of tutorial?

Een heleboel leuke.

Wie bewonder jij in het vak?

Jeetje, laat ik nu heel slecht zijn in namen, echt heel slecht. Maar oke, er zijn wel wat mensen die mij inspirerenen waar ik ideetjes van op doe: Marieke Blokland, Rae Missigman en Elodie Touzet (Iggydody) bijvoorbeeld.

Wie volg jij op Social Media? Top 5?

Tja al die mensen die ik hierboven heb beschreven volg ik, en nog meer. Kijk maar eens op mijn instagram bijvoorbeeld: www.instagram.com/femkekokke

Wat wil je nog meer aan de bezoeker kwijt?

Kom naar de PaperPassion!! Dat wil ik graag zeggen. Als je houdt van scrapbooken, art journalen, tekenen, schilderen, handletteren of iets dat daarmee te maken heeft dan wil je deze beurs gewoon niet missen 🙂