Tickets backup

PaperPassion

Om er zeker van te zijn dat iedereen die nu een kaartje heeft besteld ook daadwerkelijk kan komen, hebben we de ticketverkoop even stil gelegd. Naar verwachting zal de kaartverkoop ‘nieuwe stijl’ voor PaperPassion half november online staan. 

In voorbereiding het PaperPassion Verwennement: 12-13 en 14 november 2020, ja dit jaar nog!  Het verwennement zal een all inclusive Workshop Event worden voor een select gezelschap maximaal 150 personen in de Koepelhal. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben jij als eerste op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen.   

Heb je al een kaartje gekocht? Geen probleem, je  kaartje blijft geldig voor de februari editie 2021. Je ontvangt t.z.t. duidelijke uitleg én een link om jouw kaartje om te zetten in een full servicepakket kaartje. Uiteraard blijven de reeds gekochte tickets geldig, mocht PaperPassion  onverhoopt verplaatst worden. Er is zolang COVID-19 actief is, geen losse verkoop aan de kassa mogelijk.

We hopen jullie snel weer live, gezond en veilig te mogen ontvangen in de Koepelhal!  

Dagticket

ticket

Boek nu je ticket 

 Een dag lang inspiratie, shoppen en aan de slag tijdens deze interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier!


€ 8,50 euro p.p.

Bestel uw ticket
Kinderticket

ticket

PaperPassion is ook leuk voor kinderen!

Zij kunnen mee onder begeleiding van een volwassene. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 t/m 12 jaar koop je een kinderkaartje.


€ 5,00 euro p.p.

Bestel uw ticket
Passe-partout

ticket

Heb je aan één dag niet genoeg?

Koop een passe-partout, geldig om 2 of 3 dagen te genieten van de gezelligheid en inspiratie bij PAPERPASSION.***


€ 16,00 euro p.p.

Bestel uw ticket

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging schrijf je straks dan ook in voor een van de mini-masterclasses #paperfoodpassion. Ook in 2020 zullen deze weer plaatsvinden. Hou de website in de gaten voor meer informatie.

De Koepelhal ligt op een kleine 10 minuten lopen, direct achter het Centraal NS station.