Pers 2016

PaperPassion oktober 2016

Nieuws

De PaperPassion Legenda

Wat is het ook alweer?? De woorden art journaling, decoupage, doodles, filigraan, kaligrafie, handlettering, etc etc. Wie weet wat het allemaal betekent? Kijk hier naar de...
Lees meer

Het jachtseizoen is geopend!

In de Koepelhal, met zijn industriële uitstraling staan speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers klaar om je te inspireren en hun passie...
Lees meer

Persberichten

PaperPassion - Persbericht, oktober 2016

300x219 logoPaperPassion-FC-logodatum-1-1024x746

Tijd voor iets nieuws!

Nieuw: PaperPassion – 27, 28, 29 oktober 2016 – in de Koepelhal Tilburg! Een hippe interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s en beelden in al zijn vormen! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan en lekker shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, inspiratie of make&takes.

DIY! Voor alle mensen met een passie voor papier en met liefde gemaakt! PaperPassion is niet alleen voor jonge hipsters en socialmedia addicts, maar ook voor mensen die het heerlijk vinden, om lekker te ontspannen door mandala’s of patronen in te kleuren. Ook voor scholieren en studenten, die hun eigen identiteit willen bepalen door hun agenda’s te customizen. Visuele dagboeken met meer dan woorden alleen. Je schrijft, maar je maakt ook schetsen, voegt foto`s toe of maakt complete collages. Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten, lijstjes van televisieprogramma`s. Zo wordt je dagboek nóg persoonlijker.

Wie en wat kom je tegen! Speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers met: Scrapbooking – Handlettering – Artjournaling, maar ook Travel-, Illustrated-, Bullit- en Bible journaling – Stamping – Project Life® – Memory keeping – Fotocollage – Mixed Media – Stationary – Fotocollages – Origami – Kalligrafie – Papercutting – Paper Gifts – Kleuren – Tekenen & Schilderen – Mandala – Zentangle – Decoupage – Papierscheppen – Papier-maché – Stationary – Knipkunst – Filligraan – Snailmail – Postcrossing – PocketCards – Doodling – Cards en nog veel meer… !

Doen! Start met een persoonlijk boek in de Art Journaling hoek, maak boomhangers van papier ofvouw en beplak een ludieke lamp. Heb je moeite om planten in leven te houden? Of kan je maar niet die ene plant vinden die echt bij jou interieur of persoonlijkheid hoort? Maak dan je eigen kamerplant van papier! Customize je planner, volg scrapbooking voor gevorderden of stap voor stap voor beginners, verwerk foto’s metProject Life®, de Snapchat Wall, Instagram PhotoBooth of Kiekjeskast, Chalk & Walk: laat een leuke tekst achter op een groot krijtbord of leer letterschilderen of tekenen in Handletterland, verstuur dit jaar weer eens een zelfgemaakte kerstkaart en nog veel meer. Maak een cadeautje nog waardevoller! Pak hem mooi in, versier hem met een persoonlijke touch. Leuk voor de feestdagen!

Samen aan de slag: Hekwerk wordt ArtWork, een aantal illustrators toveren de spoorzone in Tilburg om tot een creatieve walk of fame! Tijdens PaperPassion zijn er zeker een aantal kunstwerken te zien!

Informatie: PaperPassion is 27, 28 en 29 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg ligt op loopafstand van het Centraal station in Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. In de voorverkoop via www.paperpassion.nl € 7,00 p.p. Er zijn ook passe-partouts te koop voor meerdere dagen.

Persbeelden

Banners voor pers en deelnemers