KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN!

Het PaperPassion PRIJZENCIRCUS barst los van 25 juli t/m 1 augustus. Zit je er al klaar voor? Win Canon Zoemini printer, pakketten, stempels, fotoproducten, verf, etc. Ga jij naar onze beurs deze zomer? Doe dan zeker mee, de prijzen zijn weer te gek dit jaar! Als prijswinnaar mag je de prijs bij de gulle gever (onze standhouders) tijdens PaperPassion komen ophalen, dus dien je ook een geldig ticket te hebben! Maandag 25 juli gaat dit feest van start op onze facebook en Instagram pagina 🙂!

Nog geen kaartje? Bestel die snel hier met online korting! Breng snel je handwerkvriendinnen op de hoogte van dit spektakel!

Hoe kan ik meedoen?

💛 Volg onze FB / INSTA pagina

💛 Laat een leuke reactie achter waarin je laat weten welke prijs je wilt winnen

💛 Deel dit bericht in je INSTA story of op je FB pagina

Maar waar maak ik kans op?

Pakket handgeschept papier
t.w.v. € 30,-

Een papierpakket handgeschept papier van Atelier Birgitta én een voucher voor de workshop ‘papier scheppen’ De voucher is in te leveren tijdens de beurs of op een ander moment. Hij blijft in ieder geval een jaar geldig.

Aangeboden door:
Atelier Birgitta

Zomerse Crea set
t.w.v. € 28,50

We stelden graag het volgende pakket samen: van Simple Stories een 12×12′ collection kit samen met de Foam stickers en Bits & Pieces van de Simple Vintage Coastal serie. Een zomers cadeau voor de zomerse editie van PaperPassion.

Aangeboden door:
Creashop4You

Studio Xplo pakket
t.w.v. minimaal € 42,50

Keuze uit twee boeken van Jofke van Loon ‘Je zintuigen als inspiratie‘ of het werkboek ‘Bewust en positief je doelen bereiken’ én een cadeaubon ter waarde van € 25,00 te besteden aan een proefles bij Studio Xplo in Tilburg.

Aangeboden door:
Studio Xplo

Coppernote pakket
t.w.v. € 32,50

Een pakket bestaande uit: Vijf vel metallic paper copper in A5 formaat – een marker metallic copper 1,5 mm – twee rubber stempels – een inktkussen Celestial copper – een lakzegel  (keuze uit drie afbeeldingen) – Wax met lont

Aangeboden door:
Coppernote

Bible journaling pakket
t.a.v. € 71,-

Een prachtige Journaling Bijbel met stevige linnen omslag, ter waarde van € 52,50. Met daarbij een pakket met een waarde van € 18,50 bestaande uit clear gesso van art basics Finnabair én mooie servetten om in de Bijbel te verwerken.

Aangeboden door:
Bettuelle samen met

Uitgeverij Jongbloed

Cursus Cricut of Silhouette Cameo
t.w.v. minimaal € 30,-

Een complete basiscursus Silhouette Cameo (€ 40,00) of Cricut (€ 30,00) voor zelfstudie, volledig uitgeschreven op papier in een bundel. De winnaar heeft keuze uit één van de twee bundels al naargelang de voorkeur.

Aangeboden door:
Tinke Ontwerpstudio De Plotterjuf

Mini-kleurenprinter Canon Zoemini
t.w.v. € 139,-

De Canon Zoemini-kleurenfotoprinter is een handige mini printer. En dankzij onze partner Canon mogen wij er eentje gratis weggeven aan een van onze PaperPassion fans! Het is een set incl. 20 vellen fotopapier en 10 vellen cirkelstickerpapier.

Aangeboden door:
Studio Ins & Outs
met dank aan Canon

Cover your journal kit 
t.w.v. € 29,85

In deze complete Journal-Kit zit de 2-Connect Punch met twee zakjes Discs in kleur naar keuze én een Cover Stencil waarmee je voor elke maat Journal ook een eigen cover met persoonlijke uitstraling en stevige omslag kunt maken.

Aangeboden door:
Minke’s Meaningful
Craft Designs  

Missees Crea pakket
t.w.v. € 100,-

Deze katoenen schoudertas met opdruk van Missees Katie & Angela is goed gevuld. Met o.a. de stampsets JOEPIE! & Dutch Sentiments, 24 Derwent coloursoft potloden, twee sets van 12 BlendingBrushMarkers en nog veel meer!
 
 
Aangeboden door:
MYChoiceCreations

Stijlvol papier pakket
t.w.v. € 28,60

We geven een vrolijk en kleurrijk pakketje van eigen ontwerp weg! Het pakketje bevat onder andere een toffe canvas tas, to do list en mooie ansichtkaarten, die zeker zorgen voor een geluksmomentje in de brievenbus. Hier word je toch blij van!
 
 
Aangeboden door:
Het papierwinkeltje

Art journal pakket Stamperia
t.w.v. € 33,20

Een art journal is een visueel dagboek, waar je je  dagelijkse leven kunt documenteren met meer dan woorden alleen. Wilde je daar altijd al eens mee beginnen? Dan is dit ‘Art journal start pakket’ van Stamperia een mooie prijs om te winnen.
 
Aangeboden door:
Handysis

De kunst van het papiersnijden
t.w.v. € 24,95

Leer zelf de kunst van het papiersnijden. In dit pakket vind je twee templates, een oefenblad met tips en trucs, A5 roze snijmat en snijmesje inclusief 5 reservemesjes. Alles om zelf aan de slag te gaan en de basis van het papiersnijden te leren.

Aangeboden door:
Studio Cooliejoelie

DiY Boeksel plezier
t.w.v. € 35,-

Een tas boordevol vol DIY boekselplezier, bestaande uit de complete collectie DIY werkbladen van Boekselen. Maar dat is niet alles! Wij doen daarbij nog wat gezellige extra’s, goed voor héél véél creativiteit met boekpagina’s.
 
 
Aangeboden door:
Boekselen

Decoupage pakket
t.w.v. € 32,70

Dit leuke decoupage pakket bestaande uit: dienblad, waxinelichtjes en vaasjes staat garant voor een hoop plezier en gezelligheid. Allereerst bij het maken ervan en het vervolgens vol trots te kunnen presenteren tijdens een zwoele zomeravond.
 
Aangeboden door:
Annet4Crea

Boeket zonnebloemen
t.w.v. € 30,-

Dit zijn niet de zonnebloemen van Van Gogh, maar wel een kunstig gemaakte bos van Marli Origami. Wie oh wie wordt de gelukkige winnaar van dit mooie boeket? En win je niet? Op de stand vertellen ze je graag hoe je zelf zo’n mooie zonnebloem kunt maken. 

Gemaakt door:
Marli Origami

Kleurpakket voor volwassenen
t.w.v. € 40,-

Het is een set met 24 Faber Castell Black Edition potloden, Masja’s Mandala’s kleuren op nummer boek én een Dahle 133 puntenslijper. Een hele set waarmee je direct kunt beginnen met kleuren! Een droom combinatie!
 
 
Aangeboden door:
Kleuren voor Volwassenen Masja van den Berg Faber Castell Nederland

Doe mee! En laat weten op welke prijs jij kans wil maken!

Ga naar facebook @paperpassiondebeurs of Instagram @paperpassionbeurs

 

De prijzen dienen opgehaald te worden bij de standhouder op de beurs. Er worden geen prijzen opgestuurd, maar je komt gezellig met een geldig ticket genieten op de beurs en kunt je gewonnen prijs meenemen naar huis.