FREEBIE FRIDAY: Win mooie prijzen!

Vanaf vrijdag 23 juni geven wij om de week super toffe prijzen weg! Verschillende acties voor iedereen, maar vooral speciaal voor PaperPassion ticket bezitters! Heb jij al een ticket gekocht, dan maak je kans. Nog geen ticket? Koop hem dan nu met korting online en je maakt (extra) kans op mooie prijzen! Lees meer over de acties op onze facebook en Instagram pagina en laat daar weten dat je graag wilt meedoen.

Wat kun je winnen?

Prijs week 25
Unieke PaperPassion tas

* Ticket owners only *

Gemaakt van originele PaperPassion spandoeken is dit een echte ‘musthave’ voor fans van PaperPassion de beurs! Win deze prachtige shopper om jouw creatieve spullen in te stoppen om ze overal met je mee te nemen. Elk design is uniek!

Aangeboden door: @PaperPassion
Winnaar: Merie Mmouse (FB)

Prijs week 27
Watercolor box t.w.v. € 32,50
*Iedereen mag deelnemen*

Watercolor van Prima marketing is prachtige verf van hoge kwaliteit. In dit doosjes zitten 12 prachtige kleuren. Perfect voor traditionele aquareltechnieken, gemengde techniek, kleurboeken en meer.

1
Aangeboden door: @DeScrapheap
Winnaar: @dokwaazje (INSTA)

Prijs week 29
Stempelcadeau t.w.v. €46

* Ticket owners only *

Een prachtige stempelset aangeboden door De wereld van Pixel. Deze stempels kunnen gebruikt worden om wenskaarten mee te ontwerpen, achter-gronden te maken of inpakpapier. We geven deze prijs aan twee gelukkige winnaars weg!

Aangeboden door: 
@De wereld van Pixel
Winnaars: ✨ Christine Quist-van Greuningen (FB)
✨ 
Ton Zimmerman (Nieuwsbrief)

Prijs week 31
Abonnement Loving Paper 

* Iedereen mag deelnemen*

Het tijdschrift met de nieuwste en leukste papiertechnieken. Met in ieder nummer van dit fijne magazine tips en inspiratie voor kaarten maken, handletteren, stempelen, scrapbooking, en veel meer. 
aa

Aangeboden door: 
@Uitgeverij Scala
Winnaar: Maaikekramer64 (INSTA)

Prijs week 33
Kleuren voor volwassenen pakket t.w.v. € 51,50  
* Ticket owners only *

Met deze prachtige set Faber-Castell Goldfaber kleurpotloden, de opbergrol (zonder naam) en het net iets groter kleurboek van Masja van den Berg kun je direct wegdromen en heerlijk ontspannen. Kleuren voor volwassenen is zoveel meer dan alleen maar “plat” kleuren. Onder andere blenden, schaduwen- en lagen kleuren is allemaal te leren, zodat je met nog meer plezier deze geweldige hobby kunt uitoefenen.

Ter beschikking gesteld door: Kleuren voor Volwassenen
Winnaar: lisajeurninck (INSTA)

Prijs week 35
Sakura prijzenpakket

*Iedereen mag deelnemen*

Voeg een beetje magie toe aan je schrijfwerk! Met deze nieuwe Gelly Roll Shadow Gold & Silver gelpennen kun je schrijven in metallic goud en zilver met een levendig gekleurde rand. Samen met een Sakura schetsboekje en een set Pigma Micron fineliners kun je meteen aan de slag!

Aangeboden door: Royal Talens @royaltalensbenelux 
Winnaar: ✨@leonekirstin (insta)

Prijs week 37
Stencilcadeau t.w.v. €23

*Iedereen mag deelnemen*

Je maakt kans op deze te gekke Alfabet-stencils met bijhorende cijfers. Deze stencils kunnen gebruikt worden om snel een letterontwerp te maken en wordn aangeboden door De wereld van Pixel. We geven ook deze prijs aan twee gelukkige winnaars weg!

Aangeboden door: 
@De wereld van Pixel
Winnaar: week 38

Prijs week 38
Nellie Snellen stempel buddy pro
* Ticket owners only *

De Nellie Snellen stempel buddy pro is een Must-have tool als je van stempelen houdt! Zet je papier vast met de magneetjes en stempel heel precies steeds op dezelfde plek of op dezelfde afstand. Hoe fijn! En van Creative-inspiration mogen we er 5 weggeven!

Ter beschikking gesteld door: Creative-inspiration
Winnaar: week 39

Prijs week 39
Canon Selphy CP1500

*Iedereen mag deelnemen*

De Canon Selphy CP1500 print binnen no-time de mooiste foto’s op hoge kwaliteit direct vanaf je smartphone. Kies voor een matte of glanzende foto en bewerk deze in de handige SELPHY-app. Hierin kun je collages maken en je foto’s een mooie filter of frame geven. Ideaal voor scrap/storybooks of voor journaling!

Aangeboden door: @Canon
Winnaar: week 40

Hoe kan ik winnen? 

💛  ALGEMEEN

  • Volg Facebook of Instagram
  • Laat een leuke reactie achter waarin je laat weten dat je de prijs wilt winnen
  • Deel dit bericht in je INSTA story of op je FB pagina

💛  ALLEEN VOOR ‘Ticket owners only’ 

  • Heb je een entreeticket gekocht voor PaperPassion, dan kun je deelnemen aan deze winacties
  • Kans maken op een prijs? Laat weten dat je hem wilt winnen op onze FB / INSTA pagina
  • Prijzen kunnen worden opgehaald tijdens PaperPassion