Pers

PaperPassion

Persberichten

Persbericht september - PaperPassion 2020

Helaas we gaan nu toch echt definitief de knoop doorhakken en moeten je mededelen dat PaperPassion in zijn oorspronkelijke vorm vanwege het Covid-19 dit jaar niet door gaat. Met pijn in ons hart, want we hadden allemaal zo ontzettend veel zin in ons feestje van papier!

Vooralsnog hebben wij geen definitief antwoord van de gemeente Tilburg inzake gebruik Koepelhal. Over bijbehorende bepalingen, maximale bezoekersaantallen en safety richtlijnen. Maar de tijd dringt en we kunnen met deze onzekerheden geen PaperPassion event neerzetten, zoals je van ons gewend bent.

PaperPassion Voorjaarseditie 25-26 en 27 februari
Voor 2021 hebben wij de volgende data in optie staan: PaperPassion voorjaarseditie en wel op do. 25- vrij. 26- za. 27 februari 2021. Noteer deze zeker in de agenda. En is alles weer normaal? Dan komt er ook weer een editie in het najaar!

Maar wat kan wel?
We bereiden ons voor op verschillende creatieve scenario’s. Zo hebben wij inmiddels een try out gehad van een special interest all inclusive event. We nemen je graag even mee naar het KNIT&KNOT Verwennement (zie https://knitenknot.nl/verwennement/) Op 30 juni en 1 juli kon men genieten van een volledig verzorgd arrangement, kleinschalig, veilig en gezellig. Onze kracht ligt echt bij de live ontmoetingen!

In voorbereiding het PaperPassion WorkshopEvent
De data 12-13 en 14 november staan nog wel steeds gereserveerd voor PaperPassion. Het is immers een uitstekende locatie om op die data een ‘PaperPassion Verwennement’ neer te zetten. Een WorkshopEvent voor maximaal 150 bezoekers per dag. Hoe gaaf is dat in de Koepelhal! Je koopt dan een ticket inclusief workshopprogramma en private shopping bij een geselecteerd aantal deelnemers en designers. Bij binnenkomst ontvang je een safety first pakket en ook de inwendige mens wordt goed verwend met een bubbeltje, koffie, thee, lunch, sweets and snacks. Aan het eind van de dag ga je moe maar voldaan naar huis met een goodiebag om thuis ook aan de slag te gaan. Uiteraard hangt hier een ander prijskaartje aan. Laat ons weten of jij hier voor in bent, de prijs zal rond de 75 euro liggen (info@paperpassion.nl). Zo kunnen wij de haalbaarheid en het enthousiasme toetsen.

Al een ticket gekocht?
Dan heb je zeer waarschijnlijk al een brief van ons ontvangen. Uiteraard blijven de reeds gekochte tickets geldig voor de voorjaarseditie of kan de ticket (bij doorgang) ingezet worden voor het PaperPassionVerwennement, je ticketnummer is dan je kortingscode.

Volop online inspiratie
Uiteraard blijven we je het hele jaar door op de hoogte houden op socialmedia met leuke tips en inspiratie dus blijf ons zeker volgen. We keep you Posted!

Pas goed op jezelf en blijf gezond.

Hartelijke groet,
Namens het PaperPassion team
Thea Copier en Miranda Mosterd

Persbericht juni 2019

PaperPassion, het event voor Paperlovers : knip, plak, schets, kleur, schrijf, verf en bewonder!
PaperPassion – 18, 19 -20 oktober 2019 – Koepelhal Tilburg! Een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier! Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Je mag helemaal los gaan voor jezelf, je interieur of voor een ander. Herinneringen die je later wilt bewaren, moet je nu maken!

Passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen!
PaperPassion is het enige event in NL dat zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor papier, foto’s, letters en beelden in al z’n vormen! Shoppen of aanschuiven bij deelnemers, auteurs en bloggers voor informatie, beleving workshops en demo’s. Met de specialisten van Share the Passion, Letterheads, het plannerCafé en de designers aan de make & take tafels hebben we de top van Nederland in huis! Creatieve makers, die ondersteund worden door fabrikanten
met de nieuwste materialen die op de markt zijn. Fijn om eerst materialen uit te proberen voordat je tot aanschaf overgaat!

Let Sketch Started2.0: Tijdens PaperPassion zien we met het project #letsketchstarted het eindresultaat van een landelijk project om Arts & Crafts te stimuleren. Visuele dagboeken met meer dan woorden alleen. Gestart met een leeg boekje en het eindresultaat waren 100 visuele kunstwerkjes die werden tentoongesteld. De bezoekers mogen alle geselecteerde artjournals inzien en hier hun inspiratie uit halen. Een persoonlijke noot voor de maker wordt op prijs gesteld! Sneakpreviews via Instagram #letsketchstarted! Een nieuwe trend is gezet! LetSketchStarted is nu met 200
inschrijvingen volgeboekt en in oktober zijn ook deze journals te bewonderen tijdens PaperPassion.

Nieuw op PaperPassion: Nieuw op PaperPassion: #Paperfoodpassion mini-masterclasses met lekkere hap! Deze workshops worden gegeven op de verdieping door Nl en internationale designers! We borduren voort op de Trend in PaperLand: de bullet journal. Een leeg notitieboekje waarin je op een creatieve manier alles verzamelt. Het brengt rust in je drukke leven! Met recepten, krantenknipsels, recensies van concerten wordt je journal nóg persoonlijker. Het enige wat je nodig hebt is een notitieboek, liniaal, pen en een portie creativiteit! Daarnaast gaan we een papierenflowerwall maken, door en voor onze bezoekers, #muurbloempje! Leuk voor een mooie herinnering. Met de plakkers & klevers gaan we collages maken. #Hollandsgotpapertalent, Paper&Culture en nog veel meer. We gaan voor een bomvol activiteitenprogramma!

Wie en wat kom je tegen! Speciaalzaken, uitgevers, conceptstores, designers, ateliers, specialisten, bloggers en vloggers met: Scrapbooking – Handlettering – Artjournaling, maar ook Travel-, Illustrated-, Bullet- en Bible journaling – Stamping – Project Life® – Planners – Memory keeping – Fotocollage – Mixed Media – Stationery – Origami – Kalligrafie – Papercutting – Paper Gifts – Pocketscrapping- Kleuren – Tekenen & Schilderen – Mandala – Decoupage – Papierscheppen – Papier-maché
– Knipkunst – Filligraan – Snailmail – Postcrossing – PocketCards – Doodling – Cards en nog veel meer… !

Doen! Papier hier! Handgeschept, geribbeld, glad, gekleurd, transparant, dun, dik, karton. Om te knippen, plakken, vouwen, scheuren voor het maken van decoraties, planten en zelfs meubilair. Handlettering, kalligrafie, papiervouw of snijkunst. Volg scrapbooking voor gevorderden of stap voor stap voor beginners, verwerk foto’s met Project Life®, leer letterschilderen. Ga je nog op vakantie? Vertrek dan niet zonder je Traveljournal! PaperPassion is voor alle papierliefhebbers: Knip, plak, schets, kleur, schrijf, verf en bewonder!

Informatie: PaperPassion is 18, 19,20 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De Koepelhal in Tilburg direct achter CS Tilburg. Entreeprijs: € 8,50,- p.p. online. De eerste 1.500 bezoekers die online een kaartje boeken krijgen een gratisgoodiebag cadeau. Aan de kassa 10 euro p.p. www.paperpassion.nl

Persbeelden

Webbanner 160 x 600 px

Webbanner 300 x 250 px

Webbanner 565 x 420 px

Webbanner 728 x 90 px

Nieuwsbrieven