Pers

PaperPassion

Persberichten

Persbericht september 2023

PaperPassion: een must-do ervaring voor iedere papierliefhebber!

Kennismaken met alles op het gebied van handlettering, stamping, journaling, mixed media, scrapbooking, filigraan, planners, origami en heel veel andere hobby’s met papier: het kan allemaal tijdens PaperPassion, op 13, 14 en 15 oktober in de Koepelhal in Tilburg.

Onderscheidend event
PaperPassion is het enige event in Nederland dat zich voor 100% richt op creatievelingen met een passie voor alles wat papier als basis heeft. Uitgebreid shoppen of kennis opdoen bij specialisten: het kan allemaal tijdens PaperPassion in de vele stands, maar ook tijdens de verschillende demo’s én in de workshops. Ook kinderen zijn van harte welkom: er is voor hen genoeg te doen!

Tradities en trends
Veel hobby’s met papier kennen inmiddels een rijke traditie. Sommige zijn zelfs al eeuwen oud. Maar de creatieve geesten achter deze hobby’s zitten niet stil. Er zijn dan ook weer veel nieuwe ontwikkelingen en trends op dit gebied: nieuwe technieken en materialen die zeker de moeite waard zijn om nader kennis mee te maken. Het komt allemaal aan bod tijdens PaperPassion.

Praktische informatie
PaperPassion is op 13, 14 en 15 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De beurs vindt plaats in de prachtige Koepelhal, gelegen direct achter het Centraal Station van Tilburg.
Tickets kosten in de voorverkoop € 10,00 p.p., Passe-Partout voor 3 dagen, incl. goodiebag € 18,00 en kinderen van 4-12 jaar € 7,50 p.p.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets kijk op: www.paperpassion.nl


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor meer informatie en persaanvragen, neem contact op met:
ConExpo
073 – 20 20 229
paperpassion@conexpo.nl