Scraptacular Design

Master Class: Project “Music!”

Scraptacular Design

Master Class: Project “Music!”
info@scraptaculardesign.nl

Master Class: Project “Music!”

Omschrijving: Master Project “Music!” is een leuke en leerzame workshop. Je werkt met verschillende technieken en ook voor wie nog nooit iets met PaperArt of Mixed Media heeft gedaan is de workshop prima te volgen. In deze workshop leer ik je hoe je met Gesso, Acrylverf, diverse inkten, stempels en meer het kistje bewerkt. Samen maken we alle versieringen helemaal passend zodat je met een schitterende speeldoos naar huis gaat.
Voor meer informatie kun je kijken op www.scraptaculardesign.nl en als je vragen hebt, mail me dan gerust via info@scraptaculardesign.nl

Deze workshop is reeds volgeboekt.


Dag: Zaterdag


Tijd: 13.00 uur


Tijdsduur: 2 uur


Docent: Anne-Marie van Zon


Is vooraf inschrijven noodzakelijk?: ja, via onze website www.scraptaculardesign.nl, indien er plekken over blijven kunnen die uiteraard tijdens de beurs gereserveerd worden.


Kosten: € 20,–


Wat krijg je voor het inschrijfgeld: in deze workshop maken we van een kaal papieren doosje een echt schatkistje met een werkend speeldoosje erin! We gaan aan de slag met PaperArt, Stempel- en Mixed Media Technieken.
Aan het einde van de workshop verlaat je de zaal met een speeldoosje wat klaar is, een heleboel nieuwe kennis over werken met inkt en verf en heb je nieuwe inspiratie gekregen die je zeker in jouw eigen projecten kunt  gebruiken.


Moet je zelf nog iets meenemen: je hoeft niks mee te brengen want we hebben alles bij ons. Toch kan het fijn zijn om met je eigen schaar te werken en is een pincet heel fijn om te hebben tijdens deze workshop. Als je je opgeeft voor deze workshop, krijg je na betaling uitgebreide uitleg over wat je eventueel mee kunt brengen maar we gaan je niet met een grote tas laten sjouwen hoor!
Je goede humeur en zin in de workshop is het aller belangrijkste wat je bij je kunt hebben!


Is er basiskennis nodig: iedereen kan hieraan meedoen. Zie omschrijving van de workshop


Standnummer: bovenverdieping (let op, er is geen lift)


Inschrijven: workshop zit volgeboekt.

 

Overzicht workshops

Master Class Project “Music!”

zaterdag 21 okt 2017
13:00 - 15:00 uur
Bovenverdieping