Tickets

PaperPassion oktober 2017

Helaas zijn de goodiebags op. Er was een enorme run op de tassen! Dat kan ook bijna niet anders met zo’n gave inhoud.
Zorg dat je deze volgend jaar niet mist, bestel ruim van te voren online je kaartje en je hebt er gegarandeerd ook één! Of abonneer je op onze nieuwsbrief dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

(Natuurlijk kun je gewoon nog een ticket online bestellen. Wel zo handig om niet in de kassa rij te hoeven staan)

Houd onze socialmedia pagina’s in de gaten want er zijn elke week nog leuke acties waar je kans op kunt maken. Voor nu wensen we je heel veel plezier op PaperPassion

Dagticket

ticket

Boek nu je ticket 

 Een dag lang inspiratie, shoppen en aan de slag tijdens deze interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier!


€ 8,50 euro p.p.

Bestel uw ticket
Kinderticket

ticket

PaperPassion is ook leuk voor kinderen!

Zij kunnen mee onder begeleiding van een volwassene. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis. Vanaf 6 t/m 12 jaar koop je een kinderkaartje.


€ 5,00 euro p.p.

Bestel uw ticket
2 dagen passe-partout

ticket

PaperPassion 1 dag is tekort!

 Ben jij totaal verzot op alles met papier, dan is 1 dag voor jou niet genoeg. Kom dan 2 dagen genieten met een passe-partout!


€ 16,00 euro p.p.

Bestel uw ticket

LET OP!  WERKZAAMHEDEN TRAJECT RICHTING CENTRAAL STATION TILBURG TIJDENS PAPERPASSION

PS De Koepelhal ligt direct achter het Centraal NS station. Dus met de trein ook heel makkelijk te vinden.  Echter de herfstvakantie wordt ingezet om werkzaamheden aan het spoor te verrichten. De NS zet extra bussen in vanaf station Eindhoven, Breda en Den Bosch richting CS Tilburg. Wat deze werkzaamheden exact voor uw reis betekenen, ziet u vanaf 10 dagen voor vertrek in de NS Reisplanner, voor het laatste nieuws en de extra reistijd.
Document van NS