Kortingsactie Scala

8
sep

Haal creatieve inspiratie in huis

Haal creatieve inspiratie in huis met een van onze magazines

Aan de Haak staat 6x per jaar volledig in het teken haken, van eenvoudig tot uitdagend, grote projecten tot kleine hebbedingetjes. Aan de haak 11 verschijnt begin oktober en is verkrijgbaar op de stand.
HobbyHandig behandelt 6x per jaar alle facetten van de creatieve hobby. De breispecial is net verschenen. Brei de leukste items met deze special!
In deze gloednieuwe HobbyHandig special wordt er weer één facet van de hobby uitgelicht. Ben jij gek op breien? Dan zit je goed met deze special die volledig in het teken staat van BREIEN!
Van home deco tot een prachtige deken of een leuke set met muts en bijpassende wanten. Genoeg inspiratie voor uren breiplezier! Zowel beginners als gevorderden kunnen ermee aan de slag.

Ook is Creative Letters 4 verschenen! In Creative Letters 4 bespreken we een aantal nieuwe basistechnieken. In het blad krijg je 5x uitleg over handletteren met foilies, leer je stap-voor-stap 3D letters maken en lees je veel verschillende manieren voor brushlettering, inclusief voorbeeld alfabetten. Verder gaan we aan de slag met het handletteren van een mok, maken we een leuke welkomstbord en schrijven we te gekke babykaarten met Babette Schrijft. We hebben geweldige beursaanbiedingen:

* Pakket Creative Letters 1 & 2 samen van €17,98 voor €15
* Pakket Creative Letters 1 & 2 & 3 samen van €26,97 voor €22,50
* Pakket Creative Letters 1 & 2 & 3 & 4 samen van €35,96 voor €30
* Creative Letters 4 kost los €8,99

Nieuwsgierig naar de inspirerende Creative Letters 4, de breispecial en aan de haak 11? Kom naar de stand van uitgeverij Scala en profiteer van al onze leuke beursaanbiedingen! Kan je niet wachten tot de beurs? Bestel op de website van Hobbyou, dé webshop voor al je favoriete hobbybladen én –benodigdheden.
Speciaal voor KNIT & KNOT nieuwsbrief lezers nu 10% korting! De kortingscode om gebruik te maken van de korting wordt vermeld in de nieuwsbrief en is geldig t/m 31 oktober.